Другий рибний бар «Рыба-Пила» розпочне роботу приблизно 17 вересня у ТРЦ «Арена-Сіті» на місці ресторану Salo Bar.

Це проєкт міжнародного ресторанного холдингу Bulldozer Group, представленого у Києві брендами Guramma Italiana та Eshak.

У меню: свіжа риба і морепродукти, суші, щучі котлети, паста з лобстером. Кухнею закладу займається концепт-шеф Bulldozer Group Ukraine Сергій Юрчишин.

У закладі діятимуть щотижневі акції: щопонеділка – барабулька 100 гривень за 100 грамів, щосереди – пів дюжини устриць і келих просеко за 300 гривень, лобстери – щочетверга за 600 гривень.

Також у ресторані подаватимуть вина з різних регіонів світу, серед них українські.


Коли

Де

вулиця Басейна, 1-3/2, «Арена-Сіті»

телефон

098 600 33 33


 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

 Раніше на місці «Рыбы-Пилы» працював Salo Bar, який відрили 18 квітня. Це був ресторан української кухні, в якому акцент зробили на рецепти борщу з різних регіонів України та сало.

 Перший рибний бар «Рыба-Пила» працює на Великий Васильківській.

 Дивіться список закладів, які закрили влітку у Києві.

Фото: «Рыба-Пила»