У Києві запрацював новий м’ясний ресторан «Кузня ребра та пива». Заклад розташований на бульварі Шевченка.

Інтер’єр ресторану оздоблений натуральним деревом, металом та панно, яке зберегли з минулого століття. Площа закладу становить 350 квадратних метрів, там можуть прийняти до 200 гостей.

Основною стравою у меню є реберця. Готують також перепілку холодного копчення, супи та еклери. У ресторані представлено 4 сорти «Микулинецького бочкового пива».

з меню:

Пікантні ребра – 169 грн

Копчена перепілка – 159 грн

Пастрамі – 119 грн

Овочі гриль – 79 грн

Шурпа – 79 грн

Фісташковий еклер – 79 грн


Коли

12:00-00:00

Де

бульвар Тараса Шевченка, 2

телефон

067 550 7722


 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Фото: «Кузня ребра та пива»