Ресторан азійської кухні Asia&Lounge почав роботу у комплексі Villa Del Re у Мукачеві. Над концепцією закладу та меню працював київський ресторатор Дмитро Борисов.

У меню – рамен з качкою, рис з куркою та креветками, том-ям та жовте каррі з куркою. Фірмовою стравою ресторану є качка по-пекінськи.

Також у Asia&Lounge подають суші, роли, устриці з понзу та лаймом, лобстери та закуски з делікатесної риби та морепродуктів.

У закладі пропонують велику карту вин, експериментальні серії односолодового віскі та коктейлі.

З меню:

Устриця з понзу та лаймом – 39 грн

Тартар з морських гребінців з гуакамоле – 149 грн

Роли «Філадельфія» з лососем та «молоком тигра» – 149 грн

Том ям з морепродуктами – 149 грн

Качка по-пекінськи – 998 грн

Овочі-вок із маринованою яловичиною – 149 грн

Яловича вирізка з печеними овочами – 249 грн

Половинка лобстера з картоплею фрі та соусом крем-чилі – 649 грн

 Більше про роботу з консультацією закладів – в інтерв'ю Дмитра Борисова The Village Україна.

 33 заклади, які відкрили у Києві в квітні

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Фото: Asia&Lounge