Ресторан нової української кухні «Канапа» від «Сім'ї ресторанів Дмитра Борисова» розпочав роботу у Львові. Відкрили триповерховий заклад на площі Ринок.

«Шляхетний ресторан нової української кухні відтепер працює не лише в Києві та в Варшаві, але й у Львові», – кажуть у «Сім'ї ресторанів Дмитра Борисова».

«У центрі уваги – сучасна інтерпретація автентичних рецептів, поєднання інноваційних кулінарних продуктів та використання кількох сотень цікавих локальний продуктів. Усе це для того, аби дарувати гостям новий, виключно приємний гастрономічний досвід», – додають у закладі.

Основні фірмові страви «Канапи» – у меню і львівського ресторану. Окрім борщу в капусті та котлети по-київськи з фазана, пропонують їстівні свічки та сало в шоколаді.

У меню сніданків – яйця «Бенедикт» з рожевою фореллю, соусом голандез і кав'яром щуки на вершковому бріоші, бовтанка з карпатською соленою бринзою, стиглими томатами та лісовими грибами, а також сирники з фермерського сиру з родзинками, ягідним соусом та сметаною. Усі ці позиції – 89 гривень.

З Меню:

Паштет із печінки цесарки та фазана з морквяним мусом – 99 грн

Чорні вареники з судаком і копченим салом та соусом з кав'яру оселедця – 129 грн

Борщ у капусті зі свинячими вушками, чорносливом, копченою грушею та пампушками – 129 грн

Котлета по-київськи з фазана – 199 грн

Картопляні сфери з зобною залозою та грибами з кефірно-часниковим соусом із зеленню – 79 грн


Відкрили львівську «Канапу» в історичній будівлі Кам’яниця Толочківська. На трьох поверхах – вісім тематичних зал (дегустаційні зали, «майстерня», «камінна зала», «бібліотека» тощо), а також тераса та власне подвір'я.

 «Канапа» – ресторан нової української кухні, який у 2013 році відкрили на Андріївському узвозі. У 2017 році формат запустили у Варшаві.

 Детальніше про формат і плани на майбутнє Борисов розповідав в інтерв'ю The Village Україна.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – вся їжа міста в одному місці.

Коли

08:00-23:00 

Де

м. Львів, площа Ринок, 39

Телефон

098 747 07 47

Фото та обкладинка: «Сім'ї ресторанів Дмитра Борисова»