Ресторатор Дмитро Борисов відкриває у Києві власний сервіс безкоштовної доставки. Спершу їжу доставлятимуть із закладу Philadelphia.

«Ми запускаємо власну доставку для тих закладів, де приготування страви триває не більше як п’ять хвилин – «Білий налив», Dogz&Burgerz, Philadelphia тощо. Єдина доставка, яка працює у нас і світі – Domino’s. Ми робимо свою доставку за їхнім форматом. Тільки швидкі формати, тільки піша доставка в радіусі двох кілометрів», – коментує в інтерв’ю The Village Україна Дмитро Борисов.

У Philadelphia Roll&Bowl готують роли «Філадельфія», норі-роли, боули та салати з авокадо. З напоїв – соки, вода, а також вина Philadelphia шардоне та Philadelphia брют. Будь-яка позиція в меню коштує 139 гривень.

Доставка запрацювала в тестовому режимі в радіусі одного кілометра від закладу – Шота Руставелі, 10. Кур’єри доставлятимуть страви та напої на Хрещатик, майдан Незалежності, площу Льва Толстого, Олімпійську та Бессарабку.

Очікування замовлення становитиме не більше ніж 49 хвилин, обіцяють у закладі. 

Замовлення можна зробити на сайті або через мобільний додаток Phila (є на iOS та Android). 


 «Гостя не на*беш»: Діма Борисов розповів про «Білий налив», нові формати з шаурмою і варениками в інтерв’ю The Village Україна.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Фото та обкладинка: Philadelphia Roll&Bowl