Кав’ярня Plagiat Contact Bar розпочала роботу в салоні Filler на вулиці Великій Васильківській біля площі Льва Толстого.

«Ми відкрили красиве місце з красивою кавою для красивих людей», – кажуть у закладі.

Це стаціонарна локація Plagiat Contact Bar, які раніше працювали у форматі виїзного кавового сервісу. «Приміщення закладу – це колаборація з відомим французьким косметичним брендом Decleor на території салону Filler», – додають у Plagiat.

У меню кав’ярні: кава, смузі, десерти та кавові коктейлі. Серед іншого пропонують еспресо (45 грн) і капучино (54 грн). Окрім класичних кавових напоїв, пропонують авторські «Коктейльна джезва з апельсиновим кудром і просеко», колд-брю із сиропом бузини, кедровий айріш і гостре фредо з перцем чилі. 

Також у Plagiat пропонують сніданки на зразок авокадо-тосту і десерти. «Ми обрали курс на популяризацію знакових українських кондитерів. У кав’ярні можна скуштувати рожевий шоколад на лактулозі від Олесі Соломіної (Lacti Lact), шоколадний брауні від Романа Набожняка (Veterano Brownie) і мусову естетику від Тіни Бороздіної (The Garden)», – розповідають у закладі. 

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – вся їжа міста в одному місці.

Коли

09:00-21:00 

Де

Filler, вулиця Велика Васильківська, 46

Телефон

068 166 0457