Сезонний гастрономічний проект «Бухта Food Station» розпочне роботу на набережній 27 квітня. Офіційне відкриття відбудеться у суботу, 4 травня. Про це повідомляють організатори.

Промо-ролик «Бухта Food Station»

«Бухта Food Station» – це початок усіх крутих вечірок цього літа! [...] Починається п’ятниця. І байдуже, що вона не сьогодні. Сьогодні немає завтра», – кажуть у проекті.

«Найбільший open air фудкорт – 1 500 квадратних метрів, 17 морських контейнерів з найсмачнішим стритфудом, чотири бари, лаунж-зона на балконі та неймовірний краєвид на набережну Дніпра, а також арт-простір», – перераховують особливості «Бухта Food Station».

Візуалізація «Бухта Food Station»

«Ідея фудхолів на набережній не нова. Цікаві місця з їжею, напоями і тусовками є в будь-якому місті з виходом до річки або моря – в Берліні, Лондоні, Копенгагені... Наш проект називається «Бухта Food Station», це така транзитна зона. Ми хочемо, щоб люди збиралися тут, а потім їхали кудись тусуватися. «Бухта» – це препаті твого літа», – додає Роман Тугашев, засновник Ulichnaya Eda i «Бухти». 

 Серед іншого у межах «Бухта Food Station» працюватимуть проекти Bistro Bistro«Маца и устрицы», «Справжні чебуреки», Khu Yum, Wok Factory, «Мясо и лаваш» та «Реберня».

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Коли

11:00-23:00 (з понеділка по четвер), 09:00-01:00 (з п'ятниці по неділю)

Де

Kyiv Port, Поштова площа, 3


Обкладинка: Ulichnaya Eda