Роман Тугашев відкриває на Річковому вокзалі новий проект «Бухта Food Station», пише БЖ.

Бухту відкриють наприкінці квітня, і проект працюватиме до середини жовтня. Це фудхол, який частково зачіпатиме приміщення Річкового вокзалу.

Проект складатиметься із 20 контейнерів, де працюватимуть 17 точок з їжею, бари та лаунж-зона. На «Бухта Food Station» також проводитимуть вечірки.

«Ідея фудхолів на набережній не нова. Цікаві місця з їжею, напоями і тусовками є в будь-якому місті з виходом до річки або моря – в Берліні, Лондоні, Копенгагені... Наш проект називається  «Бухта Food Station», це така транзитна зона. Ми хочемо, щоб люди збиралися тут, а потім їхали кудись тусуватися. «Бухта» – це препаті твого літа», – коментує Тугашев.

Усі точки будуть оформлені у морському стилі.  Свою їжу на «Бухта Food Station» подаватимуть, зокрема,  проекти «Маца и устрицы», Bistro Bistro, «Справжні чебуреки», Khu Yum, Wok Factory, «Мясо и лаваш» та «Реберня».

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Обкладинка: Ulichnaya Eda