Мережа кав’ярень Coffee in Action закрила заклад у салоні Hairhouse на вулиці Великій Васильківській між станціями метро «Площа Льва Толстого» та «Олімпійська». Про це повідомляє засновник Coffee in Action, чемпіон Великої Британії з приготування кави у джезві Вадим Грановський.

«Учора ми приготували останню чашку кави Coffee in Action у б’юті-просторі Hairhouse. За два тижні приготуємо першу чашку кави в освітньому центрі Фонду Олени Пінчук AIDS UA», – розповідає Грановський.

Четверта кав’ярня Coffee in Action почне роботу в квітні в приміщенні фонду на вулиці Володимирській, біля станції метро «Золоті ворота».

«Заклади Coffee in Action завжди працюють там, де відбуваються цікаві речі. У цьому випадку йдеться про молодіжний освітній центр. З огляду на це ми запропонуємо на локації більш демократичну цінову політику, ніж у інших закладах Coffee in Action», – розповів Грановський у коментарі The Village Україна.

Засновник Coffee in Action додає, що у нового закладу буде кілька десятків посадкових місць. Очікується, що запуск нової кав’ярні відбудеться в середині квітня.

 Coffee in Action – мережа кав’ярень, заснована чемпіоном Великої Британії з приготування кави у джезві Вадимом Грановським.

 Наразі у мережі є дві кав’ярні у Києві: у бізнес-центрі Domino на Подолі і в театрі «Золоті ворота» на Шовковичній. Також заклад Coffee in Action працює в заміському комплексі відпочинку Relax Park Verholy.

 Раніше ми запитували, чому Грановський вирішив повернутися в Україну після тривалого часу життя в Лондоні.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – вся їжа міста в одному місці.

Фото та обкладинка: Coffee in Action