Оновлене весняне меню презентували в кафе Zigzag. Серед нових позицій – баклажан із яйцем-пашот і яблучники з кленовим сиропом і вершками. Скуштувати нові страви можна з понеділка, 25 березня. 

«Нарешті здійснилась наша мрія – тепер ми готуємо пасту власноруч за рецептом одного з наших улюблених шефів та автора багатьох кулінарних книг Карлуччо Антоніо», – кажуть у Zigzag. 

Серед іншого можна буде скуштувати пасту із песто, козячим сиром і кедровими горішками (155 грн), дорадо з овочами у винному соусі (265 грн) і томлену у вершках яловичину, яку подаємо зі свіжовипеченим бісквітом (170 грн). 

Із закусок у Zigzag пропонують діп з артишоків із сиром грюєр (160 грн) та запечений запашний баклажан з яйцем-пашот, бринзою, томатами і кінзою (110 грн).

«У весняному меню ми вирішили збільшити вибір сніданків. А ще зранку будемо випікати бісквіти і подавати з гуакамоле, пряними томатами та домашнім йогуртом», – розповідають у кафе. 

Зокрема, в оновленому меню сніданків домашні яблучники з кленовим сиропом і вершками (127 грн), гранола з томленими у вині айвою та сливою (120 грн) і вершкова тапіока із запеченим яблуком і вишнями (105 грн). 

Окрім того, у Zigzag оновили коктейльну карту. «Надихнулися подорожами до Італії та США, тому буде багато географічних назв. Акцент зробили на джин та ігристе. І особливо потішимо любителів вина», – кажуть у закладі. Серед іншого ввели грецьке біле вино Atma і насичене гурманське Valpolicella Superiore Ripasso.

Нова позиція серед десертів – крамбл зі сливою і морозивом із горгонзоли (107 грн). Окрім того, до меню повернули вишневий пиріг із кулькою морозива або вершками (95 грн).

Уже звичні позиції Zigzag на зразок класичного та вегетаріанського бургерів, а також мітболів і великої дошки на сніданок, залишили в меню.

 Про сезонні меню в Alltrueeast, The Naked Bar, Savage Food, S34 i Gimlet ми розповідали окремо.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – вся їжа міста в одному місці.

Коли

09:00-23:00 (з неділі по четвер), 09:00-02:00 (п'ятниця і субота)

Де

вулиця Рейтарська, 19

телефон

068 385 65 51

Фото та обкладинка: Zigzag