Бар «Гори» розпочинає роботу в шоурумі українського бренду одягу Freak Days на вулиці Межигірській на Подолі. Його облаштували біля другого входу до шоуруму. Відкриття закладу відбудеться 23 березня о 17:00.

«Дух свободи, дорога та безмежна врода карпатського простору – саме в горах у нас зародилася ідея створювати одяг. Ми працюємо на ринку вже сім років, кілька років – із шоурумом у Києві. Нещодавно подумали – може, зробити ще один вхід у шоурум і відкрити там бар?» – розповідає The Village Україна засновник Freak Days Сергій Сокальський.

«Гори» працюватимуть у кількох форматах: уранці сюди можна буде зайти на каву і попрацювати, а ввечері – на келих з алкоголем. «Удень запашна кава та спокійне місце для роботи, а після робочого дня до нас можна зайти на чарочку», – додають у закладі.

Серед іншого в барній карті «Гір» карпатські наливки та чаї, а також пиво.  Також пропонуватимуть закуски на зразок підсмажених багетів з різними видами помазок і фалафель із соусами. Усі ці позиції у закладі коштують 45 гривень. Своєю чергою, алкоголь на зразок віскі вартуватиме 70-80 гривень. 

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – вся їжа міста в одному місці.

Коли

12:00-00:00 (будні), 12:00-02:00 (п'ятниця і субота)

Де

вулиця Межигірська, 19

телефон

096 118 90 15

Фото та обкладинка: «Гори»