Заклад Noodle Doodle розпочинає роботу на вулиці Великій Васильківській біля станції метро «Олімпійська». Відкриття локшина-бару відбудеться 3 березня. 

«Локшина – частина життя активного містянина, якому ні на що не вистачає часу, всюди треба встигнути. Noodle Doodle – локшина-бар великого міста. Усе просто, смачно і дуже швидко», – розповідають у мережі.

«Загалом наші страви – це адаптована Азія без претензії на автентичність, але з яскравими смаками і великими порціями», – додають в Noodle Doodle.

Особливістю Noodle Doodle є автоматизація замовлення страв. «Схема проста: обираєте страву, клікаєте, отримуєте чек, оплачуєте і чекаєте на замовлення. Номер замовлення засвітився на моніторі зеленим – страва готова», – пояснюють процедуру замовлення страв через спеціальний термінал у мережі. Додають – чекати на замовлення доведеться не довше семи хвилин. 

Також у закладі пропонують безлімітні напої: гості платять за обраний напій один раз і можуть доливати його з автоматів скільки завгодно. 

З Меню:

Нудл-удон – 90 грн

Нудл-суп із куркою – 79 грн  
Нудл-суп із морепродуктами – 115 грн
Кокосовий нудл-суп із креветками – 105 грн

Нудл-Цезар – 89 грн
Салат «Хіяші» з овочами – 65 грн
Курка у соусі теріякі з удоном – 59 грн
Курка в устричному соусі з удоном – 95 грн

 Noodle Doodle на «Олімпійській» – шостий заклад мережі у Києві.

 Заклади мережі працюють у торгових центрах Globus, «Блокбастер», SkyMall і «Проспект» , а також на Бессарабському ринку. 

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – вся їжа міста в одному місці.

Коли

10:00-22:00

Де

вулиця Велика Васильківська, 66


Фото та обкладинка: Noodle Doodle