Гастробар «Бабка й Сапка» почав роботу на вулиці Великій Васильківській. 

У закладі пропонують страви української кухні в новій подачі та інтерпретації, а також позиції інтернаціональної кухні. Особливістю гастробару є коптильня на дровах.

У закладі готують голубці, салат «Мізерія», борщ, запечений у буряку, та «не котлету» по-київськи. На десерт – торт Павлова та шоколадна ковбаса.

З МЕНЮ:

Салат «Мізерія» – 110 грн

Міні-голубці – 100 грн

Яловичий стейк тартар – 150 грн

Борщ – 120 грн

Піта з куркою – 130 грн

Бабусина шоколадна ковбаса – 80 грн

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – вся їжа міста в одному місці.

Коли

12:00-00:00 (з неділі по четвер)
12:00-02:00 (з п'ятниці по суботу)

Де

вулиця Велика Васильківська, 44

телефон

068 288 9168

Фото та обкладинка: «Бабка й Сапка»