Заклад Afrika Cafe розпочав роботу в Одесі на Грецькій площі. Формат проекту визначають як кавовий хаб, а вибір назви пояснюють, зокрема, ставкою на каву з Африки.

«Це унікальний кавовий хаб у центрі Одеси. Тут в одне ціле об’єдналися кава, культура і сила духу. [...] Це простір, де люди діляться досвідом і знаннями, надихають і надихаються, відходять від консервативного і почуваються вільними, роблячи таким чином внесок у розвиток не лише кавової культури, а й суспільства загалом», – розповідають у закладі.

Afrika Cafe розмістили у двоповерховому приміщенні на Грецькій площі. На першому поверсі розташували власне кав’ярню, а також простір для проведення заходів і майстер-класів. Окрім того, влітку площу розширять за допомогою сезонного майданчика біля фасаду.

На другому поверсі, своєю чергою, розмістили посадкові місця на диванах, тут пропонують не лише каву, а й страви авторського меню. Особливістю Afrika Cafe є проектор, який можна використовувати і з першого, і з другого поверху.

У кавовій карті Afrika Cafe – класичні (36-50 грн) та альтернативні (45-50 грн) кавові напої. Також в асортименті авторські кавові напої на зразок арахісового рафу (65 грн), лате з солоною карамеллю (65 грн) і грейпфрут-допіо (75 грн). Окрім того, пропонують три види матча (55-109 грн) і три види какао (50-55 грн).

У карті авторських коктейлів – кава по-ірландськи (115-135 грн), «Кокосовий Род Рой» (119 грн) і «Гарячий ягідний коблер» (85 грн). 

 Нещодавно в Одесі розпочало роботу ще одне кафе – Daily на вулиці Рішельєвській.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – вся їжа міста в одному місці.

Коли

08:00-22:00 

Де

Грецька площа

телефон

048 770 11 70

Фото та обкладинка: Afrika Cafe