Моноформат «Глінтвейня» на Бессарабському ринку припинив роботу. Цю інформацію The Village Україна підтвердили в закладі. 

«Ми зібрали велику родину шанувальників українського вина, європейської та української кухні. Провели сотні приємних годин у кафе з ароматом кориці та цитруса. Заприятелювали з десятками гостей. І були щасливими. Кафе припиняє свою роботу і дякує кожному за участь в нашій великій історії на Бессарабці. Ви – наші гості – назавжди в серці», – кажуть у закладі.

«На жаль, так, ми припинили роботу. У власниці (Олени Клепко – ред.) є ще додатково бізнес у сфері дизайну і вона вирішила зосередитися на одному напрямку», – відповіли The Village Україна у «Глінтвейні» на запитання про те, чому заклад припинив роботу. 

У приміщенні на Бессарабському ринку «Глінтвейня» почала працювати у 2014 році. Окрім того, команда проводила діяльність у форматі поп-апів на ярмарках у Львові.

«Ми плануємо знайти команду, якій було б цікаво продовжити справу [проекту] «Глінтвейня», хоча б у межах фестивальної діяльності», – додають у закладі. 

 На місці «Глінтвейні» незабаром почне роботу новий заклад мережі «Пиріжкова «Тітка Клара», підтвердили The Village Україна у компанії.

 У січні на фасаді Бессарабського ринку відкрили заклади MIRA Cafe та Mr.Butcher.


 Улітку 2018 року «Глінтвейню» тимчасово закрили через ремонт. 

 У лютому припинить роботу також бар Malevich.

 Про головні закриття 2018 року ми розповідали в окремому матеріалі.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – вся їжа міста в одному місці.

Обкладинка та фото: «Глінтвейня»