Нове меню з акцентом на італійські та середземноморські страви почало діяти в сімейному закладі Grano від «Ресторанів Гусовських». Відповідає за нього бренд-шеф компанії Олексій Краковський. 

Равіолі з мусом із рикоти та баклажанів (219 грн)

«Після запуску в межах ресторану демократичного формату Grano Cafe ми вирішили розширити профіль Grano, захопивши в новому меню не лише італійську, а й середземноморську кухню», – розповідає ресторатор Євген Гусовський.

«Половину нового меню точно можна назвати італійським – у нашій інтерпретації. До того ж хотілося розширити і наш світлогляд, і світогляд гостей через середземноморські страви», – каже бренд-шеф Краковський.

Олексій Краковський і Євген Гусовський

Як приклад нового підходу в Grano наводять равіолі (219 грн). «Це равіолі навиворіт», – каже Гусовський. «Зазвичай у равіолі всередині м’ясо, а згори – соус. Усередині наших равіолі – начинка з рикоти і баклажанів, а соус і рагу ми робимо з бичачих хвостів», – додає Краковський.

Ще одна позиція, на яку радить звернути увагу бренд-шеф, – веганський варіант пасти (185 грн), яку готують без додавання яєць і подають з кремом зі шпинату та зелених овочів.

Власне середземноморська позиція – салат нісуаз із тунцем (259 грн). «Це рецепт, максимально близький до автентичного з півдня Франції. Але ми трохи його полегшили: із соусу прибрали гірчицю, заправивши лимонним соком та оливковою олією», – додає Краковський. 

меню

Гарбузовий біск – 159 грн

Качиний бульйон – 175 грн

Тальятеле з креветковим біском – 275 грн

Яловичий язик із полентою – 345 грн

Чорні спагеті з морепродуктами – 385 грн

Папарделе з кістковим мозком – 205 грн

Запечений батат із горгондзолою – 199 грн

Пана-кота з лемонграсом, манго і гранатом – 148 грн

 У вересні 2018 року в ресторані Grano відкрили демократичний формат Grano Cafe із середнім чеком у 250 гривень.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – вся їжа міста в одному місці.

Обкладинка Та Зображення: «Ресторани Гусовських»