Нова кав’ярня мережі Coffee in Action почала свою роботу у заміському комплексі Verholy Relax Park у селищі Соснівка Полтавської області, пише Blackfield Coffee.

Це четверта точка мережі Coffee in Action в Україні. Кав’ярня розташована на першому поверсі комплексу поряд із винним баром. До кінця січня заклад працює у режимі бета-тестування.

«Ми запускали Coffee in Action як кав’ярні, які працюють в місцях, де відбувається щось особливе. Я давно хотів, щоб в одному з найкращих готелів України була гідна кава. Тут є все: природа, дизайн і головне – люди, які оцінять якісну каву. Тому тепер запах свіжої хвої у Верхолах буде поєднуватися з ароматом свіжої кави», – розповідає засновник Coffee in Action Вадим Грановський.

У четвертого Coffee in Action така сама кавова карта, як у київського закладу на Великій Васильківській. Еспресо коштує 50 гривень, молочні кавові напої – 75 гривень, а авторські кавові напої –100 гривень.

Коли

09:00-20:00

Де

Verholy Relax Park, с. Соснівка


 Вадим Грановський – чемпіон Великої Британії з приготування кави у джезві, засновник мережі кав'ярень Coffee in Action.

 Для The Village Україна Грановський розповідав про досвід повернення до України після десяти років у Лондоні та двох років на Балі.

 У Coffee in Action є три точки у Києві – у БЦ «Доміно» на Подолі та в beauty-центрі Hairhouse на вулиці Великій Васильківській. Також кав'ярня працює у театрі «Золоті ворота» на Шовковичній, 7-А.

Фото та обкладинка: Coffee in Action