Закалад Ramen-do почав працювати на Печерську. Про це пише Вit.ua.

Особливістю закладу є те, що у ньому готують всього одну страву – тонкоцу рамен.

«Це один із чотирьох основних різновидів рамена в Японії, який за смаковими якостями і складом інгредієнтів найбільш близький жителям нашого регіону», – кажуть у Ramen-do.

Тонкоцу рамен готують на основі і з трьох видів бульйону – свинячого, курячого і овочевого – та додають локшину. Також туди входить чашю (мариноване м’ясо), яйце, листя шпинату, водорості норі та порція локшини.

Будь-який з інгредієнтів можна замовити в подвійному розмірі за додаткову плату.

У подарунок до рамену в Ramen-do подають напій мугіча, який готують із смаженого ячменю.

Концепція обслуговування передбачає, що страви подають за 5-6 хвилин після замовлення.

з меню

Тонкоцу рамен – 135 грн

Моршинська або Coca-Cola – 25 грн

Додатки:

Чашю – 35 грн

Локшина – 10 грн

Водорості норі – 10 грн

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – вся їжа міста в одному місці.

коли:

12:00-18:30 (з понеділка по п’ятницю), 11:00-15:00 (субота)

Де

провулок Євгена Гуцала, 3

Телефон

098 900 9977

Обкладинка та фото: Ramen-do