Бар «Морфий» розпочав роботу в тестовому режимі на вулиці Великій Васильківській поблизу станції метро «Олімпійська». Офіційне відкриття – 7 грудня о 20:00.

Особливість закладу – тематика «Записів юного лікаря» Михайла Булгакова. «Це не бар про погані звички, друзі. Це про настрій булгаківських творів, про його «Морфій», його життя і творчість. [...] Це місце, де ви можете насолодитися особливою атмосферою і хоча б ненадовго відволіктися від рутини», – розповідають у барі.

Коктейльну карту розділили на кілька категорій: гарячі коктейлі (80-150 грн), лонг-дрінки (120-150 грн) і мікс-дрінки (115-120 грн).

Окрім того, пропонують фірмові напої у пробірках (45-60 грн). Серед іншого – «Кисень» на основі горілки, тоніка, лимонного фрешу і сиропу (45 грн), «Срібло» з абсентом, джином, гренадином та апельсиновим соком і «Золото» з ромом, диневим лікером і лимонним фрешом (45 грн).

Окрема пропозиція – алкогольні напої, які подають у крапельницях (150 грн). Зокрема, це «Актій» на ромі, гренадині та лимонному фреші, «Ейнштейній» з ромом, горілкою та ананасовим соком і «Ртутій» з джином, виноградним соком і смородиновим сиропом.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – вся їжа міста в одному місці.

коли:

14:00-01:00

Де

вулиця Велика Васильківська, 86/9

Фото та обкладинка: «Морфий»