Кубинський ресторан EscoBar розпочав роботу у тестовому режимі на колишньому місці закладу La Bodeguita del Medio на Ярославовому Валу.

Відкриття закладу відбудеться 22 листопада о 19:00. До цього заклад працюватиме у тестовому форматі – з 18:00 до 22:00.

Особливість EscoBar – поєднання ресторану з прихованим баром. «У назві фігурує гра слів. «Esco» – скорочена версія «escondido», тобто «прихований» іспанською. З одного боку, у теплому, затишному і світлому закладі можна сховатися від суєти буднів. З іншого – назва натякає на певний секрет, який ще розгадають гості», – розповідають у закладі.

У меню EscoBar страви кубинської кухні поєднали з позиціями з Аргентини, Мексики та Іспанії. Серед іншого пропонують кубинський суп потахі (89 грн), а також чилі кон карне (249 грн), бурітос (99-149 грн), такос (119-169 грн) і кесаділью (119-159 грн).

з меню

Бокерон – 139 грн

Мехільйонес – 259 грн

Паелья де Маріскос – 229 грн

Бургер класіко – 169 грн

Фахіта – 229 грн

У барній карті зробили акцент на ром. В EscoBar подають і чистий кубинський ром, і коктейлі на його основі. Серед авторських коктейлів – Hemingway Special (200 грн), El Presedente (200 грн) і Knickerbocker (200 грн). Також у закладі пропонують по вісім видів мохіто та дайкірі і шість різних коктейлів «Маргарита» (150 грн).

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – вся їжа міста в одному місці.

коли:

12:00-22:00

Де

вулиця Ярославів Вал, 21/20

Телефон

044 272 65 00

Фото та обкладинка: EscoBar