Заклад із морепродуктами за 39 гривень Bar Mushlya розпочав роботу біля фонтана на Хрещатику. Відкриття відбулося 20 листопада.

Відкрила локацію «Сім'я ресторанів Дмитра Борисова», що раніше відкрила новий сегмент демократичного стритфуду із моноформатом «Білий налив».

Відкривають заклад на місці кафе «Грот» на Хрещатику

«Концепція Bar Mushlya – це демократичні заклади зі свіжими морепродуктами та seafood-сендвічами. Подібний ресторан протягом чотирьох років успішно працює у Львові. Новий формат Bar Mushlya в Києві відноситься до дещо іншого, smart casual-сегменту з моноціною на всі продукти (39 грн) і швидкою видачею страв (до 7 хвилин)», – розповідають у мережі Борисова.

Утім, від «Білого наливу» Bar Mushlya відрізняється наявністю повноцінного сервісу: тут замовлення приймають та віддають офіціанти.

Серед іншого в Bar Mushlya пропонують бургери з м'ясом і креветками, сендвіч із скумбрією-гриль та морські равлики-булоти з коктейльним соусом. Окремі пропозиції – три види креветок. В асортименті чорноморські, білоногі та аргентинські креветки.

з меню

Казанок мідій з теплим багетом у вершковому соусі – 39 грн

Велика устриця з лимоном – 39 грн

Бургер Surf&Turf з м’ясом та хрусткими креветками – 39 грн

Сендвіч зі скумбрією-гриль – 39 грн

Сендвіч з голландським малосольним оселедцем – 39 грн

Картопляні діпи з сирним соусом – 39 грн

Морські равлики-булоти з соусом коктейль – 39 грн

«Усі страви такі, що їх зручно їсти саме руками, без приборів. Усім гостям видають рукавички, слюнявчики та інструкції з того, як саме треба їсти морепродукти»

До морепродуктів у Bar Mushlya – вино від «Сім'ї ресторанів Дмитра Борисова». На келих семи видів вина також фіксована ціна – 39 гривень. Також в асортименті глінтвейн, вермут і фірмове пиво Mushlya – теж за 39 гривень. Своєю чергою, пляшка вина чи вермуту обійдеться в 169 гривень.

 У квітні Дмитро Борисов відкрив «Білий налив».

 У жовтні ресторатор запустив замість «Бессарабії» ще один «Любчик».

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – вся їжа міста в одному місці.

коли:

10:00-23:00 (з неділі по четвер), 10:00-02:00 (п'ятниця і субота)

Де

вулиця Хрещатик, 25

Фото та обкладинка: «Сім'я ресторанів Дмитра Борисова»