Кав’ярня Kohana Kava розпочала роботу у коворкінгу New Work Labs у ТЦ Globus на майдані Незалежності. Відкрив заклад колишній старший бариста One Love Coffee у PinchukArtCentre Дмитро Овчаренко.

«Чому Kohana Kava? У слова «кохання» багато значень: це щось середнє між закоханістю та пристрастю. Ним можна описати моє ставлення до життя. Зрештою, це слово дуже точно визначає мій стан, коли я знайомлю людей зі смачною кавою».

«Концепція цього закладу – кава і нічого зайвого. Я створюю простір для компаній, у якому люди можуть відпочити від 8-годинного робочого дня», – розповідає Овчаренко, який як консультант також запускав Frank Coffee і Cafe Select.

У кавовій карті Kohana Kava класичні кавові напої еспресо (25/35 грн), капучино (35/45 грн), лате (38/40 грн). Також пропонують флет-вайт (43 грн), фільтр (28 грн) та V60 (30/60 грн).

Окрім того, в асортименті кав’ярні печиво (35 грн) і безе (22 грн) від локальної пекарні Baker Street Bakery. Найближчим часом додадуть шоколад і цукерки 13 Beans, паштейші Pasteis De Kyiv і трав'яні чаї Zhygun Herbs.

 Коворкінг New Work Labs відкрили у другій лінії ТЦ Globus у листопаді.

 У кав'ярні Kohana Kava вільний вхід. Для того, щоб увійти в кав’ярню, не обов’язково бути резидентом коворкінгу.

 У кав’ярню можна зайти з трьох входів: два входи з торговельного центру та один з вулиці Інститутської – під пішохідним мостом. Останній вхід наразі працює лише через перепустки коворкерів New Work Labs.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – вся їжа міста в одному місці.

коли:

10:00-19:00

Де

New Work Labs, ТЦ Globus, вулиця Інститутська, 2-А

телефон

067 988 18 18

Фото та обкладинка: Kohana Kava