Коктейль-бар 12 Steps розпочав роботу у центрі Львова на вулиці Театральній.

«Що нам відомо про барну культуру? Усе до деталей. Тому вважаємо за власну місію доносити це кожному гостю – через наші напої, страви, атмосферу та доброзичливість до кожного, хто зробить крок назустріч новому світу смаків і відчуттів», – кажуть у закладі.

У карті – класичні та авторські коктейлі, а також міцний алкоголь. Серед іншого пропонують твіст на Aperol Spritz Leopolis Spritz (135 грн), Lviv-New York на основі вермуту і бренді (135 грн) та Jean Reno на кальвадосі (170 грн). Окрім того, в асортименті 12 видів джину та американське, ірландське і шотландське віскі.

До алкоголю у 12 Steps пропонують страви у паназійському стилі: салати, а також гарячі і холодні закуски. Зокрема, це салат із курчам, томатом і сирним карі, крильця з кімічі та сирні й м’ясні тарілки.

 The Village Україна звернувся до закладу із запитом, чи є у назві натяк на 12 кроків – методику, яку зазвичай використовують для відновлення після різних видів залежності, включно з алкогольною. На момент публікації новини ми не отримали відповідь від 12 Steps.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – вся їжа міста в одному місці.

Коли

18:00 – до останнього гостя

Де

м. Львів, вулиця Театральна, 24

телефон

067 370 47 97

Фото та обкладинка: 12 Steps