Компанія «Ресторани Савви Лібкіна» ухвалила рішення припинити дію франшизи для кафе «Компот» на Поштовій площі.

Причини – порушення стандартів якості приготування страв та обслуговування, повідомляють у компанії. Рішення вступило в силу з 1 вересня.

Як повідомляють у компанії, аудит на відповідність вимогам бренду відбудеться до кінця 2018 року і в двох інших київських кафе «Компот»: в Ocean Plaza та на вулиці Великій Васильківській.

Савва Лібкін повідомив, що йому надійшло багато прохань не закривати заклад. «Ми робимо все можливе, аби «Компот» на Поштовій повернувся до наших гостей», – зазначив він.

Інформацію про можливе відновлення франшизи підтвердила піар-директорка «Ресторанів Савви Лібкіна» Ольга Маштакова: «Дія франшизи може бути повернена, коли відбудеться робота по підвищенню якості та стандартів».


У 2015 році компанія «Ресторани Савви Лібкіна» передала франшизу на відкриття трьох кафе «Компот» київській компанії ТОВ «Форшмак інвест».

Протягом 2015-2016 років було відкрито «Компоти» на Поштовій площі, в торговому центрі «Ocean Plaza» і на вулиці Великій Васильківській. На момент відкриття київських кафе з боку компанії «Ресторани Сави Лібкіна» були надані: сервіс-бук, бренд-бук, книга кухні та інші стандарти «Компоту».

Зображення: Савва Лібін / Facebook