У мережі кав'ярень Espressoholic оновили асортимент меню. Нові страви та десерти з’явилися у всіх точках мережі 24 вересня.

«Можна сказати, що це наше найбільше оновлення меню. Ми залишили певні старі позиції, додали кілька нових, включно з безглютеновими десертами на кшталт кокосового печива. Але у всіх позиціях оновили рецептуру», – розповідає The Village Україна співзасновник Espressoholic Олексій Таранушенко.

Серед іншого в оновленому меню пироги з куркою (42 гривні), журавлиною і сливою (34 гривні) і вишнею (34 гривні), а також маковий пиріг (34 гривні).

З нових тортів – кава і кокос (34 гривні), меренга (34 гривні) і «Снікерс» (34 гривні). Ще кілька нових позицій – «Бостонський бісквіт» (32 гривні) і веганський кабачковий кекс (32 гривні).

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – вся їжа міста в одному місці.

 Espressoholic – мережа київських кав’ярень. Локація на Хорива є першою для мережі, вона розпочала роботу в 2011 році. Окрім неї, нині у місті працює ще п’ять точок Espressoholic.

 Детальніше про історію мережі The Village Україна розповідали в рубриці «Власники».

 Раніше у рубриці «Зовнішній вигляд» ми показували, як одягаються київські баристи – зокрема, й працівниці Espressoholic.

обкладинка: Володимир Шуваєв для The Village Україна

Фото: Espressoholic