Кав'ярня Coffee in Action розпочинає роботу у театрі «Золоті ворота» на Шовковичній, 7-А.

Скуштувати каву у театрі можна буде з 3 вересня – із початком театрального сезону у «Золотих воротах».

Вадим Грановський

«На мій погляд, кава і театр дуже добре поєднуються», – коментує The Village Україна засновник Coffee in Action, чемпіон Великої Британії з приготування кави у джезві Вадим Грановський.

Кав'ярня у театрі працюватиме щодня, коли у «Золотих воротах» відбуватимуться вистави. Орієнтовно – з 18:00 до 22:00. Вхід до кав'ярні відкритий для всіх охочих – не лише для відвідувачів театру.

В асортименті Coffee in Action у «Золотих воротах» – класичні кавові напої, фільтр-кава і чай. Також пропонують авторський напій Грановського Flat Red – з додаванням гранатового та апельсинового соку. До кінця вересня до карти додадуть каву у джезві.

3 вересня у «Золотих ворота» 39-й театральний сезон відкриють виставою «Фрекен Юлія».

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – вся їжа міста в одному місці.

 Тестування кав'ярні у театрі провели 20-22 червня.

 Вадим Грановський – фіналіст чемпіонату світу з приготування кави у джезві, засновник мережі кав'ярень Coffee in Action.

 Для The Village Україна Грановський розповідав про досвід повернення до України після десяти років у Лондоні та двох років на Балі.

 У Coffee in Action є дві точки у Києві – у БЦ «Доміно» на Подолі та в салоні Hairhouse на вулиці Великій Васильківській.

Фото та обкладинка: Анна Бобирєва для The Village Україна