Паризька кондитерська Ladurée, яка виготовляє тістечка з 1862 року, випустила макарони з новою начинкою – з коноплі.

Як пише The Hollywood Reporter, макарони з білим шоколадом та марихуаною виготовлені на замовлення трьох закладів у Лос-Анджелесі (США). Колеги з американського відділення кондитерської порівнюють новий смак з лісовим горіхом.

«Лос-Анджелес – величезний ринок із багатьма тенденціями. Тут можна спробувати морозиво з коноплі, сама я купую її насіння для додавання у йогурт або чай. Це корисно. Коли я сказала в Парижі, що хочу випустити макарон з коноплею, на мене дивилися, мовляв, «що?». Спершу посміялися, а потім придумали класний колір і смак», – розповіла представниця американського офісу Елізабет Холдер Раберін.

Раніше Ladurée вже випускала макарони з оригінальними смаками. Зокрема, смак жувальної гумки розробляли спільно з креативним директором Lanvin Альбером Ельбазом, а коли та арахісового масла – з Фарреллом Вільямсом.

Фото: Kenji Fitzgerald / Ladurée