Ресторан турецької кухні Pasha розпочав роботу на вулиці Шота Руставелі.

«Розмаїття традиційних страв, холодні і гарячі мезе, а також випічка і турецькі солодощі – це все ми представили в сучасній інтерпретації. До цього – сервіс і легендарна турецька гостинність», – кажуть у Pasha.

Розташований заклад на другому поверсі будинку, у якому працює івент-хол Bel’etage. «Дизайн інтер’єру виконали в сучасному стилі, однак ми не забули про автентичні елементи, які створюють «східну атмосферу», – кажуть у Pasha. Окрім того, у Pasha є літня тераса на даху.

Шеф-кухар закладу – Шакір Демірер. Працює фахівець на відкритій кухні. Зокрема, використовує традиційні турецькі печі ручної роботи і мангал.

Серед іншого у меню томатний суп із м’ятою і твердим сиром (75 грн). У пропозиції страв на мангалі – стейки з української (140-155 грн) та американської яловичини (270-300 грн), а також шашлик і кебаби (140-350 грн).

Промо-ролик ресторану Pasha

Турецька традиційна випічка з начинками піде і гьозлеме – від 80 до 130 грн. В асортименті піде зі шпинатом, рубленою телятиною і карамелізованою цибулею, а також гьозлеме зі смаженими шампіньйонами або шоколадним соусом.

З меню:

Крем-суп із сочевиці – 78 грн
Бургер-лукум – 188 грн
Запечений хумус із телячою печінкою – 125 грн
Маринований восьминіг – 425 грн
Чий кюфте – 90 грн
Мютебель сиджак – 95 грн
Фісташковий кебаб – 225 грн

Окрім того, в асортименті домашнє турецьке вино, а також міцні напої і кальян.

На вихідних у закладі проводять діджей-сети.

 Раніше на Печерську розпочав роботу турецький ресторан Ayva.

коли

12:00-00:00 (з неділі по четвер), 12:00-02:00 (п’ятниця і субота)

де

вулиця Шота Руставелі, 16-А

ТЕЛЕФОН

050 440 5433

Фото: Pasha