Ресторан Cafe Select Eatery перезапустять у форматі бару співзасновники Kyiv Academy of Media Arts Сергій Вовк та Анна Вовк.

ТЕПЕРЬ ОФИЦИАЛЬНО: Еще одна правда про то, что мечты сбываются! С Аней еще до КАМА мы очень хотели свой бар, чтобы было вкусно, классные напитки лились и наша музыка звучала... и теперь у нас есть место в самом сердце столицы, которое нам очень нравится и которое может быть домом для всех близких нам по духу людей! С 1 августа перезапускаемся, а пока ждем всех каждую пятницу и субботу на наши легендарные вечеринки ?✌?? #vevents #cafeselectkiev

A post shared by Volk (@sergeyvovk) on


СЕРГІЙ ВОВК

Управлінням і подальшим розвитком Cafe Select тепер займаємося ми з дружиною, оскільки отримали контрольний пакет проекту. Дмитро Журавель, засновник проекту, залишається з нами як улюблений гість та диджей на вечірках.

Заклад в новому форматі, який ми умовно назвали для себе «Берлін в Києві, Київ - новий Берлін», запрацює з 1 серпня. Зараз ми повністю змінюємо команду та меню. Звозили в Берлін нашого нового шеф-повара (старий не виправдав очікувань), щоби він надихнувся нашими улюбленими місцями. А поки кафе працює щоп'ятниці та щосуботи в якості бару з музикою, яку ставлять запрошені і місцеві діджеї.

Ми хоч і бачимо себе в цьому плані як препаті-локація, у нас добре виходять вечірки. У якості тизера скажу, що в новому Cafe Select буде багато арту, «привозів» музикантів та інших «фішок», які зможе оцінити місцева публіка та гості столиці, яких в «Арені» дуже багато. Ми до всього підходимо з душею і креативом. Упевнені, що у нас вийде своєю справою трохи змінити імідж локації і бути для туристів і місцевих хлопців обов'язковою до відвідування точкою на карті міста.


Раніше співзасновник Cafe Select Eatery Дмитро Журавель повідомив The Village Україна про переведення закладу у «літній режим»: «Ми позбуваємося недоліків, які помітили у процесі роботи, а також допрацьовуємо інтер'єр та оновлюємо меню за допомогою нового шеф-кухаря. Поєднати ці процеси із роботою у повноцінному режимі було неможливо».

 Окрім роботи над KAMA, Сергій та Анна Вовк керують івент-агенцією V Events і рекрутинговою агенцією «Руки».

 Cafe Select Eatery розпочав роботу у вересні 2017 року.

 Це другий заклад мережі у Києві – після закладу Cafe Select у «Новопечерських Липках».

 У березні власники повідомили, що шукають покупця Cafe Select.