Make My Cake Cafe на вулиці Станіславського тимчасово не працює через ремонт. Відновить заклад роботу орієнтовно 15-20 липня, коментує The Village Україна співзасновник Make My Cake Олег Ніколаєв.

«Це популярний французький десерт, який можна назвати капризним: готують його винятково на мигдальному борошні за спеціальною технологією», – розповідають засновники Make My Cake

Причина – організація виробництва макаронів у закладах. За словами Ніколаєва, таким чином мережа розширює виробництво у Києві.

«Після відкриття хочемо мати в асортименті щонайменше 20 видів макаронів», – додає співзасновник Make My Cake.

Таким чином після відновлення роботи у Make My Cake з’являться нові смаки макаронів. 

Нові смаки: огірок-ваніль, троянда-ліджи, копчений шоколад-джин-коріандр, маракуйя, матча-чизкейк і кокос-бергамот.

 Make My Cake Cafe – другий заклад мережі у Києві, що розпочав роботу в листопаді 2017 року. Він поєднує формати кав’ярні, кафе та ресторану.

 Окрім Make My Cake Cafe, придбати макарони Make My Cake можна в іншому закладі мережі поблизу станції метро «Кловська», а також у міському кафе «Білий шум».