Моноформат неаполітанської піци Kazzka розпочав роботу у Львові на вулиці Лесі Українки. Це четвертий заклад ресторатора Костянтина Форкера – після бургерної Delicateka, ресторану «Корки та крихти» і кав’ярні Punkt.

«Kazzka – це назва-мрія. Ми поєднали латинські написання слів «казка» і «піца» – з подвійним «z»»

«Ми хотіли створити концепт монопродукту зі стравою, якої у Львові і країні загалом майже немає, – неаполітанською піцою. Ця піца суттєво відрізняється від стилістики піци з тонкого коржу та хрусткого тіста. Вона має характерні великі пухкі бортики», – розповідають у Kazzka.

Піцу в закладі готують за автентичним рецептом: тісто ферментують щонайменше півтори доби. Більшість продуктів, включно з борошном – італійського виробництва.

У меню вісім видів піци, назви яких повідомляють гостю про центральний продукт у страві. Серед іншого – Margherita (109 грн), Napoli (119 грн) і Mortadella (118 грн). Окрім того, у меню розділи антіпасті (58-129 грн) і десертів (49-59 грн). Також у закладі є винна і кавова карти. Зібрали Kazzka й колекцію різнобарвних винних келихів різних часів та країн походження.

Розташували Kazzka у будівлі зі 100-річною історією. Фасад можна впізнати за червоними дверима з двох сторін будинку на розі вулиць Лесі Українки та Друкарської. У закладі 28 посадкових місць та літній майданчик.

В інтер’єрі використали дерево, метал, скло. Меблі привезли з Європи. Окремі зони – відкрита кухня і бар.

 У Києві неаполітанську піцу, зокрема, можна скуштувати в закладі One More Pizza на Подолі.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Коли

10:00-23:30

Де

м. Львів, вулиця Лесі Українки, 33

Телефон

066 125 0112

Фото: Kazzka