Міське кафе «Трішки більше» розпочинає роботу поблизу станції метро «Золоті ворота». У тестовому режимі кафе відкриють 14 травня.

«Смачні бранчі, розумні ціни, сезонний розгуляй смаку, зручна тераса та ще трішки більше», – описують заклад у «Трішки більше».

За брендинг та айдентику закладу відповідали Format.bureau – відомі, зокрема, за брендингом київської перепічки.

«Назва об’єднала підхід, цінності і настрій закладу, – розповідає співзасновниця  Format.bureau Ксенія Сергєєва. – Адже «Трішки більше» має також і значення глибини, позначеної градієнтом, як, наприклад, на мапах».

Цей підхід відобразився на інтер'єрі, багатошаровому меню, глибокому та мілкому посуді, а також вивісці, серветниці та одязі офіціантів.

Серед основних страв – бургери (114-145 грн), котлета по-київськи з пюре (90 грн) і локшина (92 грн). Також пропонують піцу (119-145 грн) і пінцу (62-65 грн), а також супи (59-67 грн) і салати (65-115 грн).

Окрім того, у «Трішки більше» пропонують безалкогольні та алкогольні напої. Серед іншого – чайні коктейлі (55 грн), лимонад зі смаком імбиру та апельсину (45-99 грн), холодне какао (49 грн), смузі зі смаком манго і персика (55 грн) та шейк із морозива (55 грн).

Окрім того, у «Трішки більше» пропонують їжу з собою: «Замовив трішки більше? Візьми із собою». «Ідеї одноразового посуду настільки сподобались власникам, що вони вирішили втілити їх у кераміці і продавати як сувеніри», – кажуть у Format.bureau.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Коли

07:55-23:00

Де

вулиця Володимирська, 40/2

Телефон

093 070 0500

Фото: «Трішки більше»