Нова кав’ярня мережі One Love Coffee розпочинає роботу на Європейській площі. Офіційне відкриття відбудеться 21 квітня.

Розташували заклад на першому поверсі будівлі, у якій працює готель «Дніпро».

Це п’ята локація мережі – після закладів у PinchukArtCentre, БЦ «Торонто-Київ» і двох точок у ЦУМі.

«Чому обрали це місце? По-перше, назва – Європейська площа. One Love Coffee має європейський вектор розвитку, ми намагаємося прогресивно мислити та підтримуємо інтернаціональність і толерантність. Наприклад, імпортуємо зелене зерно данського постачальника Coffee Collective, а під нашим брендом продаємо зерно норвезької компанії Nordic Approach», – розповідає власник мережі Володимир Задирака.

Раніше на місці нового One Love Coffee працював мережевий заклад «Кофе Хауз». Після переобладнання приміщення прикрасили фірмовими кольорами бренду та роботою ілюстраторки Марії Гаврилюк.

«На роботі тигр і лінивець – ті тварини, які так чи так нас надихають. Надихалися подорожами у джунглі», – розповідають у One Love Coffee.

Окрім того, в інтер’єрі знайшли місце для картини, яку власник привіз із Непалу. «Це картина зі столиці королівства Мустанг, міста Ло Мантанг. Я придбав цю роботу безпосередньо у майстра, який створював її власноруч», – пояснює Задирака. Ще одна особливість інтер’єру – велике дзеркало, яке закриває одну зі стін.

У закладі близько 50 посадкових місць – без урахування літньої тераси, яку відкриють згодом. Таким чином це друга за розміром кав’ярня One Love.

У новому One Love Coffee використовую еспресо-машину La Marzocco Linea.

Шеф-баристою закладу є Артем Бакуров – раніше він працював в інших закладах мережі. Особливістю бару стане новітня система очищення води.

Ціни в новому One Love такі самі, як у інших закладах мережі. Окрім еспресо (45 грн), капучино (58 грн), флет-вайт (70 грн), пропонують, зокрема, фільтр-каву (55 грн), аеропрес (60 грн), пуровер (60-88 грн) і кемекс (60-88 грн).

До класичних та альтернативних кавових напоїв у новому One Love Coffee будуть пропонувати десерти від Milk Bar. Також у закладі можна придбати каву під брендом One Love.

 Бариста One Love Coffee Костянтин Стрельников здобув перемогу на чемпіонаті України з класичного приготування кави на Kyiv Coffee Festival.

Коли

09:00-23:00

Де

вулиця Хрещатик, 1/2

обкладинка та Фото: The Village Україна