Кафе з хот-догами Do Be Do розпочало роботу поблизу станції метро «Академмістечко». Нині заклад працює у тестовому режимі. У майбутньому власниця планує поширити мережу на інші райони Києва.

Формат подачі у закладі називають fast casual

«Do Be Do – це нова родина культурних кафе, у яких можна перекусити хот-догом. Ми знаємо, що кожен день – це як Олімпійські ігри: десь побігав, десь попірнав, десь переміг, а десь піску наївся. І навіть якщо на шиї не висять золоті медалі, себе треба нагороджувати навіть за маленькі звершення. Як це зробити? Зайти до нас і отримати свою соковиту гаряченьку нагороду», – розповідають у Do Be Do.

У меню кафе чотири види хот-догів. Назви трьох авторських відповідають назвам усесвітньо відомих премій – «Нобелівський», «Оскар» і «Белла». Також у меню один класичний хот-дог. Окрім того, у Do Be Do пропонують врапи, картоплю та напої. Вартість їжі – від 49 до 69 гривень.

Власницею Do Be Do є Оксана Цикалюк – випускниця французьких кондитерських шкіл Ecole Gastronomique Bellouet Conseil (Париж) і L`ecole Internationale de Patisserie Olivier Bajard.

Нині вона є шеф-кондитером Академії успішних кухарів і кулінарної студії GastroLOFT. Відповідно, за словами власниці, у хот-догах вона приділятиме увагу не лише сосискам, а й тісту.

Коли

10:00-20:00

Де

проспект Академіка Палладіна, 23-А

Телефон

067 487 85 06

Світлини: Do Be Do