На Подолі відкриють заклад швидкої їжі Hum:Hum, в основі меню якого – хумус.

Заклад відкривають на вулиці Межигірській, 13/34 колишні власники «Под асфальтом пляж» Оксана Романюк та Антон Крят. Hum:Hum вони називають «першою українською хумусією у форматі фастфуд».

Візуалізація / Hum:Hum

«Hum:Hum – це поєднання ресторанного дизайну, простої стритфудівської подачі і домашнього смаку, "як у бабусі в гостях"», – коментують співзасновники The Village Україна.

До хумусу подаватимуть свіжоспечені коржі, самого хумусу обіцяють багато різновидів, як і варіантів його подачі.

Окрім того, у фастфуді готуватимуть хумус із авокадо, піти з фалафелем та перцями халапеньйо, фреш-роли, салати, супи та «Бабусині сирники» на сніданок.

На барі – вино та крафтове пиво.

У тестовому режимі заклад запрацює 3 лютого, а офіційне відкриття – 14 лютого.

Коли

8:00-23:00

Де

Межигірська, 13/34

Обкладинка: Леві Браун / grandkulinar.ru