Одеський ресторатор Савелій Лібкін відкриває ресторан «Стейкхаус» у Києві. Заклад відкрили на Володимирській напроти Національної опери.

Щоб потрапити до закладу треба пройти крізь м’ясну лавку.

На будівництво ресторану витратили один рік. Для сходів та внутрішнього оздоблення використовували дубову деревину з розібраних у Вінницькій області 200-річних особняків. За інтер’єр відповідав архітектор Денис Беленко.

На першому поверсі – відкрита кухня, візок із закусками, який рейками рухається через весь зал. Є відділена від залу кімната на шість осіб, до якої можна потрапити окремим ліфтом з підземного паркінгу.

На другому поверсі – полиці з українським вином та горщики з живими оливковими деревами.

З меню:

Стейк тартар з кремом із зеленої цибулі та васабі – 280 грн
«Несолодкий еклер» з бараниною та хумусом з білої квасолі – 88 грн
Шаурма-стейк – 200 грн
Рубаний біфштекст з яловичини зі смаженим яйцем – 180 грн
Бургер з котлетою із яловичих тельбухів – 180 грн
Кролик – біфштекс з цвітною капустою та тхіною – 190 грн
Ребра бичка, забуті на ніч у печі – 290 грн
Пузо бичка – 310 грн

Десерти:

Медовик, крем з чорного трюфеля – 120 грн
Шоколадний торт з морозивом із м’яти – 120 грн

Бар у закладі виставляв бренд-амбасадор Diageo Олексій Костенюк (співзасновник бару S34).

Сава Лібкін – власник одеських ресторанів «Компот», «Дача», «Стейкхаус. М’ясо та вино», «Риба у вогні» та Tavernetta.

У Києві вже працює один із закладів одеського ретсоратора – «Риба у вогні» на Сагайдачного. Київський «Компот» – франшиза одеського закладу.

Коли: щодня, 10:00-00:00

Де: вулиця Володимирська, 49а, вхід через м’ясну лавку