У неділю, 6 серпня, на Осокорках відкриється Comics Cafe, яке поєднує магазин коміксів, кафе та кондитерську.

«Comics Cafe працюватиме у трьох напрямках: як кафе, комікс-лавка, а серпні-вересні і доставка їжі. Раніше тут був заклад сімейного формату, ми переробили його в комікс-кафе та запустили нове меню», — розповідає співзасновник закладу Дмитро Петрусенко.

Заклад розрахований на 15 місць: 10 — всередині, 5 — на літньому майданчику. На стінах кафе — аерографія з супергероями, у вбиральні — фотошпалери-колажі коміксів. В кафе є дитяча зона, де на стінах дозволяють малювати крейдою. Є настільний футбол.

У закладі можна купити комікси або почитати їх в кафе.

Окрім коміксів продають мерчі, дитячі речі — пляшки з бетменом, шкарпетки, футболки, м’які іграшки-подушки. Пізніше планують запустити продаж фігурок-супергероїв та пазлів на замовлення.

В меню: млинці (тунець, свинина, телятина) — 50 гривень, сендвіч (тунець, свинина, телятина) — 59 гривень, вівсянка (з джемом) — 20 гривень, сирники (сметана або джем) — 45 гривень, молочні коктейлі — 27 гривень, лимонади, мохіто — 32 гривень. Також є супи та салати.

У закладі є власна пекарня і кондитерська, де випікають хліб, чіабату, круасани, а також роблять торти на замовлення.

Напої: базиліковий лимонад — 30 гривень, імбирний — 24 гривні, лимонний — 24 гривні, узвар — 9 гривень, лате: 22/27 гривні, капучіно — 21/26 гривень, американо — 17/20 гривень.

Торти: бісквітний — 35 гривень, горіховий — 48 гривень, брауні — 20 гривень.

Адреса: вулиця Елизаветы Чавдар, 18

Режим роботи: ПН-ПТ- з 8:00 до 22:00, Сб-Нд - з 9:00 до 22:00

Facebook