Оновлення меню, зміни концепцій, акційні пропозиції – The Village Україна розповідає про новини закладів міста.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Нове меню сніданків One Love Coffee у PinchukArtCentre

Формат: кафе

Де: PinchukArtCentre, 6-й поверх, вулиця Велика Васильківська / Басейна, 1/3-2

Коли: 10:00-23:00

Facebook

One Love Coffee – це мережа кафе в центрі Києва, яка спеціалізується на спешелті-каві. Нещодавно у закладі на шостому поверсі PinchukArtCentre оновили меню. «Ми намагаємось враховувати побажання гостей та бачимо, куди рухається ринок. Тому ми вирішили використовувати органічні продукти. Почали з інгредієнтів для приготування сніданків: яйця, сир, молоко та плющену вівсянку», – розповідають у мережі. Наприклад, пропонують яйця «Бенедикт» із прошуто (130 грн), авокадо-тост із яйцем-пашот (145 грн) і закритий сендвіч із індичкою та моцарелою (125 грн).

Оновлене меню ресторану української кухні SHO

Формат: ресторан української кухні

Де: вулиця Мечникова, 18

Коли: 00:00-00:00

Facebook

SHO – це ресторан української кухні на вулиці Мечникова напроти Good Wine. В оновленому меню закладу – вареники з потрохами з соусом із підкопченої кров'янки (160 грн), салат із печеним перцем та авокадо (165 грн) та окрошка (120 грн). Також оновили пропозицію десертів – додали лимонне тістечко (90 грн) і шоколадне тістечко «Картопля» (90 грн).

Оновлене меню стейкхаусу «Ватра»

Формат: стейкхаус

Де: вулиця Городецького, 4-Б

Коли: 10:00-20:00

Facebook

«Ватра» – це стейкхаус від «Сім'ї ресторанів Дмитра Борисова» біля Майдану. Серед позицій в оновленому сезонному меню – бургер Black Angus з котлетою із американської мармурової яловичини (198 грн), стейк із язика з яблучним пюре (189 грн) і холодний буряковий суп з яловичим язиком (89 грн).

Оновлене меню Kachorovska Store & Coffee

Формат: кафе

Де: вулиця Боричів Тік, 35-А

Коли: 10:00-20:00

Facebook

Kachorovska Store & Cafe – це кафе від українського бренду Kachorovska із закладами на Подолі та площі Льва Толстого, а також в Одесі. У сезонному оновленні меню – авокадо-тост з хумусом і в’яленими томатами (125 грн), сендвіч крок-мадам (150 грн) і морквяно-імбирний суп (75 грн). Також у закладі повернули сезонні напої: колд-брю, каскара і холодна матча. Меню доступне в усіх трьох закладах мережі.

У мережі «Черноморка» «Устричний травень»

Формат: рибний ресторан

Де: вулиця Княжий Затон, 16-Д; вулиця Мельникова, 83-А, вулиця Ярославська, 5/2; вулиця Драгоманова, 6/1; Преображенська, 7; вулиця Гончара, 15/3; Столичиний ринок;

Коли: 11:00-23:00

Facebook

«Черноморка» – це рибна крамниця і ресторан, яка активно розвиває мережу у Києві та Одесі. У восьми закладах мережі травень оголосили місяцем устриць. До кінця травня у ресторанах пропонують чорноморські устриці від 17 гривень. 10 травня «Черноморка» відкрила ще один заклад у форматі «Селедочная» в Одесі.

У французьких закладах Tres Francais і Tres Branches нові пропозиції бранчів

Формат: кафе

Де: вулиця Костьольна, 3; вулиця Лисенка, 4;

Коли: 09:00-23:00

Facebook

Famille Tres Francais – це мережа закладів із французькою кухнею. У закладах Tres Francais і Tres Branches на вулицях Костьольній і Лисенка відповідно пропонують нові бранчі. У меню входить, наприклад, пропозиція з яйцем, авокадо, круасаном, тостами з житнього хліба, йогуртом і джемом. Пропозиції бранчів діють з 08:00 до 12:00 у будні і до 16:00 у вихідні.

Foodies влаштують обід на 100 людей на Kyiv Wine

Формат: обід

Де: M82, вулиця Межигірська, 82

Коли: неділя, 9 червня, 15:00-18:00

Скільки: 750 гривень

Facebook

Великий фермерський обід з українським вином влаштує у межах фестивалю Kyiv Wine від Good Wine гастроспільнота Foodies. «Три подачі страв, увага до локальних та чистих смаків. Нові знайомства і море спілкування. Адже ніщо не зближує так, як їжа», – розповідають організаторки Христина Скрипка та Яна Жадан. Додають, що це буде найбільша вечеря в серії Foodies, які раніше збирали тематичні вечері, натхненні Рене Редзепі та Деніелом Хаммом.