Оновлення меню, зміни концепцій, акційні пропозиції – The Village Україна розповідає про новини закладів міста.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Нове меню в’єтнамського ресторану NAM

Формат: ресторан в’єтнамської кухні

Де: вулиця Велика Васильківська, 48

Коли: 08:00-00:00 (будні), 10:00-00:00 (вихідні)

Facebook

NAM – це ресторан в’єтнамської кухні від шеф-кухаря Ектора Хіменеса-Браво та співзасновників мережі Mafia Тараса та Оксани Середюків. Новий шеф закладу Роберто Ламбо з В’єтнаму запропонував нове меню з понад 20 авторськими позиціями. «При розробці нових страв ми орієнтувалися на сезонність, актуалізуючи страви для весни і літа. В'єтнамська кухня вирізняється свіжістю і легкістю, в ній поширені трави і зелень, які ми активно використовуємо в кулінарному арсеналі NAM», – розповідає Ламбо. Серед нових позицій – вісім нових страв вок-меню (167-407 грн) та салат з грейпфрутом і спаржевою квасолею, який подається на листі банана (189 грн). Окрім того, нещодавно NAM відзначили міжнародною премією з дизайну.

Сезон спаржі в мережі ресторанів La Famiglia





La Famiglia – мережа київських ресторанів, до якої входять, наприклад, заклади Vino e Cucina, Toscana Grill i Trattoria Zucca. У новому весняному меню мережі зробили акцент на спаржу. «Аромат, смак, вітаміни й візуальна привабливість – цей інгредієнт наповнює гастрономічним сенсом кожне з поєднань», – стверджують у La Famiglia. Наприклад, у Vino e Cucina на Лук’янівці можна скуштувати тальйоліні зі спаржею і лимонним соусом, у Trattoria Zucca – крем-суп зі спаржі, а в «Хуторці на Дніпрі» зі спаржею подають філе качки.

Нове меню Podil East India Company

Формат: бар із кухнею Південно-Східної Азії

Де: вулиця Межигірська, 9

Коли: 12:00-02:00

Facebook

Podil East India Company – це заклад з індійською кухнею, який поєднує формати бару та ресторану. «Що перше спадає на думку, коли мова заходить про індійський заклад? Чикен тікка масала, баттер чикен, карі з рисом, нан. Однак Індія – це 29 штатів, сотні спільнот і 447 мов. В оновленому меню ми зібрали менш «розкручені» страви з різних міст та штатів Індії. Наприклад, із Мумбаї маємо «бургер» із пряною картопляною котлетою, а з Гоа – десерт бебінка», – каже шеф-кухар Адам Ховелл. У коктейлях традиційно використовують індійські спеції та смакові поєднання. Наприклад, Love Me Tender – бурбон, банановий лікер, орже, лимон та біттер із сарсапарілли.

Зону доставки розширила «Сім’я ресторанів Дмитра Борисова»

Формат: моноформат суші

Де: вулиця Шота Руставелі, 10

Коли: 10:00-23:00

Facebook

Philadelphia – це кафе у форматі smart casual із ролами і боулами за 139 гривень від Дмитра Борисова. Це перший заклад мережі київського ресторатора, який отримав власний сервіс доставки. Спочатку безкоштовна доставка з Philadelphia працювала у радіусі кілометра від закладу на Шота Руставелі, а на тижні радіус збільшили до трьох кілометрів. «Це гарні новини для тих, хто працює на Майдані, Хрещатику, БЖ, Золотих Воротах, Грушевського, бульварі Лесі Українки, бульварі Тараса Шевченка, «Палаці «Україна» та Саксаганського», – каже Борисов.

Відкриття сезону в «Окно»

Формат: бар

Де: вулиця Хмельницького, 33/34

Коли: 14:00-23:00 (з понеділка по четвер), 14:00-00:00 (з п’ятниці по неділю)

Facebook

«Окно» – це сезонний подієвий майданчик на вулиці Хмельницького. «Відкриття «Окна» вже стало міським символом початку літнього сезону. Ми всі разом з приходом перших теплих днів відкриваємо вікно», – кажуть у закладі. 26 квітня о 18:00 запрошують на партію в пінг-понг і хорошу музику. У програмі – виступи Yevhenii, YoungMoney i Sasha Zlykh.

Бар S34 на Воздвиженці святкує другий день народження

Формат: бар

Де: вулиця Воздвиженська, 42

Коли: 10:00-02:00

Facebook

S34 Haircuts & Cocktails – це заклад на вулиці Воздвиженській, що поєднує формати бару та чоловічої перукарні. 26 квітня він святкує другий день народження. «Для нас це більше, ніж день народження бару, – це день народження родини», – діляться засновники. Додають, що святкуватимуть у тематичному форматі паперового весілля. Музичний супровід забезпечить Денис Жгарьов. Початок – о 18:00.

Фото: 1 – NAM, 2 – La Famiglia, 3 – Podil East India Company, 4 – Philadelphia, 5 – Okno, 6 – S34