Оновлення меню, зміни концепцій, акційні пропозиції – The Village Україна розповідає про новини провідних закладів міста.

Гаспачо з інжирними персиками у новому меню кафе «Білий шум»

Де: Bursa, вулиця Костянтинівська, 11

Коли: 07:00-23:00

Facebook

Міське кафе «Білий шум» у готельному комплексі Bursa оновило меню. Серед новинок – гаспачо з інжирними персиками (93 грн) і філе-міньйон із обпаленим картопляним пюре (345 грн), який подають із сирним соусом з трюфелем і мармеладом із бекону. Окрім того, на кухні оновили пропозиції яєчні (117 грн): тепер до неї додають молоду картоплю, «биті огірки», кімчі, авокадо і мигдальний соус песто. Свіжий погляд і на тост з яйцями-пашот (135 грн) – тепер його подають на хлібі на заквасці. Повний список оновлень – за посиланням.

Гонконзькі вафлі в оновленому меню «Китайського Привіту»

Де: вулиця Франка, 7

Коли: 12:00-23:00

Facebook

У ресторані «Китайський Привіт» на Золотих воротах оновили меню. Серед свіжих позицій – свинина по-пекінськи (150 грн), спрінг-роли з креветками і манго (150 грн), а також новозеландські мідії у часниковому соусі (165 грн). До асортименту десертів додали ванільні і шоколадні гонконзькі вафлі (125 грн) і два фрутшейки – з манго і малиною та полуницею (150 грн).

Індійська згущенка у кафе Saravsari

Де: Львівська площа

Коли: 12:00-23:00

Facebook

Кафе Saravsari з індійською кухнею від власників «Альтруїста», яке розпочало роботу наприкінці травня, тепер пропонує і сніданки. У меню – два комплексні сніданки (з куркою чи вегетаріанський) за 147 грн. Також у меню сніданків гранола з йогуртом та манго (87 грн) і сирники з індійським згущеним молоком (117 грн). Як і в «Альтруїсті», до кожного сніданку пригощають ігристим. Подають сніданки у будні з 10:00 до 12:00, а у вихідні – з 10:00 до 14:00.

Авокадо-тост і скрембл-тофу в новому меню Hum:Hum

ДЕ: вулиця Межигірська, 13/34

КОЛИ: 09:00-23:00

FACEBOOK

Моноформат хумусу на Подолі Hum:Hum оновив меню кількома пропозиціями. «День, який почався з хорошого сніданку, не може бути поганим», – кажуть на Межигірській. Авокадо-тост (105-135 грн) подають на цільнозерновому хлібі. Своєю чергою, тофу-скрембл (115 грн) – з овочами і міксом салату.

Гаспачо з конопляним насінням у Shankara Food

Де: Бехтеревський провулок, 4

Коли: 13:00-21:00

Facebook

В оновленому меню закладу Shankara Food на Бехтеревському провулку бань-мі з карпачо зі смажених ерингів (100 грн), жовтий суп гаспачо (90 грн) з маринованим огірком, конопляним насінням і шавлієвою олією, а також веганський том-ям (100 грн) із грибами та овочами.

У «Бессарабії» повернули є ланчі

Де: Бессарабська площа, 7

Коли: 09:00-23:00

Facebook

Знову скуштувати ланчі у ресторанах Дмитра Борисова «Бессарабія», «РибаLove», Crab's Burger i Ronin можна буде з 23 липня. Дві страви з основного меню та напій з 12:00 до 16:00 віддаватимуть за 139 грн. Наприклад, у «Бессарабії» це грецький салат, Surf&Turf з мармуровою яловичиною і тигровими креветками, а також узвар.

Джин і врапи у барі Gimlet

Де: вулиця Антоновича, 37/13

Коли: 11:00-00:00 (з понеділка по четвер), 11:00-04:00 (п’ятниця), 12:00-04:00 (субота), 12:00-00:00 (неділя)

Facebook

У барі Gimlet із джином в основі концепції новий сезон. Це означає розширення барної карти – авторськими коктейлями і твістами на класику (110-300 грн). Підготував їх новий бар-менеджер, фіналіст конкурсу барменів World Class Павло Скрипник. Серед нових позицій у меню – брускети (45-65 грн), гаспачо (100 грн) і врапи (120-170 грн).

Раменна Slurp припинила роботу

Ресторан азійської кухні Slurp на бульварі Шевченка припинив роботу. «Ми пішли на «в’єтнамські канікули». Чому? У сучасному світі їжа, на жаль, не є головним. Хайповість і трендовість важить набагато більше», – коментує співвласник і шеф-кухар закладу Євген Мензелевський. У Slurp додають – можливо, заклад продовжить роботу восени. Він розпочав роботу в листопаді 2017 року.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Обкладинка: Вікторія Кузнецова для «Білого шуму»

ФІЧЕР: «Китайський Привіт», 1 – Вікторія Кузнецова для «Білого шуму», 2 – «Китайський Привіт», 3 – Saravsari, 4 – Оксана Романюк для Hum:Hum, 5 – Shankara Food, 6 – Сім'я ресторанів Дмитра Борисова, 7 – Gimlet, 8 – Володимир Шуваєв для The Village Україна