Оновлення меню, зміни концепцій, акційні пропозиції – The Village Україна розповідає про новини провідних закладів міста.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Оновлене меню в’єтнамського ресторану Tin Tin

Де: вулиця Липинського, 15

Коли: 12:00-23:00

Facebook

«Дещо ввели, дещо покращили. В оновленому меню ще більше м‘яса, морепродуктів та сезонних овочів», – кажуть у ресторані Tin Tin на велотреку. Зокрема, шеф-кухар Ілля Сьомін радить звернути увагу на бань-бао, пшеничне тісто в поєднанні з соковитою свининою, перепелиним яйцем та кисло-солодким соусом, а також салат «Сайгон» – із соєвою спаржею в меду та соєвому соусі, дайконом та арахісововим соусом.

Оновлені меню в ресторанах «Любчик» і Ronin

Де: «Любчик», вулиця Водвиженська, 10-Б; Ronin, вулиця Зоологічна, 10;

Коли: 10:00-23:00 («Любчик»),11:00-00:00 (Ronin)

Facebook

У закладах Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова «Любчик» і Ronin оновили меню. В ресторані одеської кухні на Воздвиженці розширили меню печеним перцем з овечою бринзою (89 грн), рапанами у вершковому соусі (168 грн) та люля-кебаб із баранини (148 грн). Своєю чергою, у новому сезонному меню Ronin гаспачо з жовтих томатів (89 грн), Nikkei-рол тартар-туна (198 грн) і креветки з соусом світ-васабі та чилі-маракуя (169 грн).

Нові види макаронів Make My Cake – з огірком і ваніллю та копченим шоколадом

ДЕ: вулиця Басейна, 2-А

FACEBOOK

У київських закладах мережі Make My Cake до кінця липня з’являться нові смаки. Серед новинок – огірок-ваніль, троянда-ліджи, копчений шоколад-джин-коріандр, маракуйя, матча-чизкейк і кокос-бергамот. Введуть нові смаки в асортимент після ремонту у закладі Make My Cake Cafe на вулиці Станіславського. Відновить заклад роботу орієнтовно 15-20 липня.

«Розумна кава» відкрила нову точку на Дорогожичах

Де: вулиця Теліги, 7, корпус 1-А

Коли: 08:00-19:00

Facebook

Мережа «Розумна кава» продовжує відкривати нові точки поблизу станцій метро. Після відкриття локацій на станціях «Почайна» і «Васильківська» тепер каву та українське вино можна скуштувати й на «Дорогожичах». Еспресо у закладі коштує 20 грн, капучино – 30 грн, а флет-вайт – 40 грн. Подають у «Розумній каві» й дріп-каву – за 50 грн.

Засновники KAMA перезапустять Cafe Select Eatery у форматі бару

ДЕ: вулиця Басейна, 2-А

FACEBOOK

Ресторан Cafe Select Eatery перезапустять у форматі бару співзасновники Kyiv Academy of Media Arts Сергій Вовк та Анна Вовк. «Заклад в новому форматі, який ми умовно назвали для себе «Берлін в Києві, Київ – новий Берлін», запрацює з 1 серпня. Зараз ми повністю змінюємо команду та меню», – розповідає The Village Україна Вовк. Раніше співзасновник закладу Дмитро Журавель повідомив про перехід Cafe Select Eatery на режим роботи тільки у вихідні.

A post shared by Volk (@sergeyvovk) on

Ресторан азійської кухні Mai Satai запустив доставку по Воздвиженці

ДЕ: вулиця Водвиженська, 51

Коли: 12:00-02:00

FACEBOOK

Ресторан і бар Mai Satai, який працює з червня на Воздвиженці, відтепер доставляє їжу на навколишній район. «Набридло кожного дня просити дівчину чи маму, щоб вони приготували щось смачненьке на роботу? Замовте азійську їжу та коктейлі у Mai Satai. Ми приїдемо зі смаколиками в будь-який офіс на Воздвиженці», – кажуть у закладі. Доставляють страви азійської кухні, включно з сатаями, на вулиці Воздвиженську, Гончарну, Дегтярну та Кожум’яцьку.

Бар «Хорошо, всегда» припинив роботу

Бар «Хорошо, всегда» припиняє роботу. Остання вечірка в закладі на вулиці Січових Стрільців відбулася 6 липня. «Нам із вами було тут дуже добре, завжди. Сподіваємося, і вам також. Але настав час рухатися далі – туди, де буде ще краще», – пишуть у «Хорошо, всегда». У барі не повідомляють причину закриття. Утім, «Хорошо, всегда» не приховують намір знайти для закладу нову локацію. Новини про нове приміщення обіцяють повідомити у вересні.

Вечеря Foodies у Музеї Івана Гончара

ДЕ: Музей Івана Гончара, вулиця Лаврська, 19

Коли: четвер, 26 липня, 19:00

FACEBOOK

Наступний захід від гастроспільноти Foodies – вечеря сучасних українських страв в авторській інтерпретації. «Цього разу ми старанно вивчали етнографічні нариси та знайшли рецепти цікавих страв традиційної української культури. Меню вечора буде пристосоване під літній сезон. Риба, овочі та дещо незвичне з динею», – розповідають організаторки Яна Жадан та Христина Скрипка. Проведуть вечерю у вежі музею. Половина вартості квитка піде на створення нової експозиції. Відбудеться захід 26 липня.

Обкладинка: Tin Tin, 1 – Tin Tin, 2 – Сім’я ресторанів Дмитра Борисова, 3 – Анна Бобирєва для The Village Україна, 4 – Сергій Вовк, 5 – Mai Satai, 6 – «Хорошо, всегда», 7 – Foodies