Оновлення меню, зміни концепцій, акційні пропозиції – The Village Україна розповідає про новини провідних закладів міста.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Оновлене меню Kachorovska Store & Cafe

Де: вулиця Боричів Тік, 35-А; вулиця Велика Васильківська, 14

Коли: 10:00-20:00

Facebook

У двох закладах Kachorovska – оновлені меню. «Ми завжди намагаємося використовувати свіжі сезонні овочі та фрукти, тому меню оновлюємо регулярно», – кажуть у закладі. Серед нових пропозицій сирники зі свіжою полуницею та фундуковою крихтою (80 грн), полунична гранола (65 грн) і салат з полуницею, руколою та збитою фетою (83 грн). Також до асортименту додали два нові десерти – чизкейк арахіс-карамель (80 грн) і тарт манго-полуниця (80 грн).

Фестиваль морозива у Vero Vero i Vino e Cucina

Де:

Vero Vero: вулиця Іллінська, 18

Vino e Cucina: вулиця Січових стрільців, 82

Фестиваль морозива відкрили у 12 ресторанах мережі La Famiglia. Усього до кінця літа у закладах на кшталт Vino e Cucina, Vero Vero, Catch, Trattoria Zucca та Semifreddo пропонуватимуть понад 150 видів морозива. Наприклад, у Semifreddo готують вишневе морозиво з м’ятою та шоколадом, у Vero Vero – чорнично-смородинове морозиво, а у Vino e Cucina – морозиво на фруктах.

Літнє меню Podil East India Company

Де: вулиця Межигірська, 9

Коли: 12:00-02:00

Facebook

У барі Podil East India Company оновили карту коктейлів. У новому літньому меню, зокрема, French 75 – свіжий сауер з ігристим вином. «Коктейль назвали на честь 75-міліметрового артилерійського знаряддя, що стояло на озброєнні французької армії під час Першої світової. Це скорострільна, легка технічна новинка, яка мала м’яку і плавну віддачу», – розповідають у барі. Ще одна новинка – Matcha Mojito. Готують коктейль із домашнім сиропом з японського чаю матча, лаймом, м’ятою та двома видами рому.

Новий бургер у McDonald’s

Новий бургер у серії «Маестро» відтепер доступний у McDonald’s. «Маестро Класік» – це поєднання булочки бріош, сиру «Емменталь», двох біфштексів, бекону, томату, цибулі та свіжого салату батавія. Спеціально для цього бургеру українське представництво McDonald’s налагодило виробництво салату в Україні. Меню «Маестро Класік» коштує 122 грн.

Cafe Select не працюватиме у будні до 1 серпня

Де: вулиця Басейна, 2-А

Facebook

Cafe Select Eatery на Бессарабці перейшов на «літній режим роботи». До 1 серпня заклад не працюватиме у будні, але влаштовуватиме вечірки по п’ятницях та суботах. Ми позбуваємося недоліків, які помітили в процесі роботи, а також допрацьовуємо інтер’єр та оновлюємо меню з допомогою нового шеф-кухаря. Поєднати ці процеси із роботою у повноцінному режимі було неможливо», – коментує The Village Україна співвласник Дмитро Журавель. Наступні півтора місяця заклад працюватиме лише у п’ятницю та суботу – у форматі бару та виступу діджеїв.

Вегетаріанський заклад Orang+Utan запустив доставку

Де: вулиця Петлюри, 16/108; вулиця Січових Стрільців, 72

Коли: 10:00-22:00

Facebook

Вегетаріанський бар Orang+Utan запустив сервіс онлайн-замовлення доставки їжі. Це частина оновлення сайту закладу. Також на сайті виклали детальне меню з інформацією про склад страв і калорійність. Крім того, тільки онлайн діє спеціальна пропозиція «супер-комбо»: три види меню, в які входить сендвіч, напій, а також суп, салат чи десерт. Доставка замовлень безкоштовна, але мінімальна сума замовлення – 200 гривень.

Рамен від Жені Михайленка у львівській Delicateka

Де: м. Львів, вулиця Друкарська, 11

Коли: 09:30-23:30

Facebook

У березні львівський заклад Punkt розпочав серію гастрономічних колаборацій співпрацею із Bistro Bistro. Нова колаборація власника Костянтина Форкера – із Женею Михайленком. Співзасновник Noodle vs Marketing поставив в іншому закладі мережі Delicateka рамен. Рамен на курячому бульйоні з маринованим курячим стегном і локшиною власного виробництва – 111 грн.

«За вихідні ми приготували з нуля всі інгредієнти, і я запропонував свій рецепт рамену, який вписався б в асортимент страв і не створив би дискомфорту в системі роботи. Окрім того, я зробив кілька пропозицій щодо оптимізації меню для того, аби готувати їх було зручніше», – коментує The Village Україна Михайленко.

Обкладинка: Kachorovska, 1 – Kachorovska, 2 – La Famiglia, 3 – Podil East India Company, 4 – McDonald’s Україна, 5 – Володимир Шуваєв для The Village Україна, 6 – Orang+Utan, 7 – Delicateka