Оновлення меню, зміни концепцій, акційні пропозиції – The Village Україна розповідає про новини провідних закладів міста.

Могилянка і «Тарілка» – на сувенірному шоколаді Bassano

Де: вулиця Велика Житомирська, 8/14; вулиця Велика Васильківська, 100

Коли: 09:00-23:00

Facebook

Мережа кондитерських закладів Bassano підготувала серію сувенірного шоколаду з київськими локаціями – Київським національним університетом імені Тараса Шевченка, Києво-Могилянською академією, костелом Святого Миколая, «Тарілкою» на Либідській, а також панельними будинками міста.

«Ми подумали, що було б круто, якби разом із класним шоколадом іноземні гості могли привезти з собою частину Києва. Тож обрали п’ять місць і розробили для них п’ять нових смаків на основі бельгійського шоколаду. Наприклад, шоколад з університетом – це поєднання молочного шоколаду і мигдалю, а варіант із «Тарілкою» – чорного шоколаду і пюре маракуйї», – коментує власник Bassano Олексій Камардін. Ще один сюжет для обгорток у кондитерській оберуть через конкурс в Instagram.

Обгортки для шоколаду у стилі поп-кубізм підготував український ілюстратор Сергій Майдуков, відомий за роботами для The Washington Post та Esquire Україна. Придбати шоколад можна на двох локаціях Bassano у Києві. Ціна – 180 грн за 100 г.

Солодка шаурма у кафе «Альтруїст»

Де: вулиця Антоновича, 1

Коли: 10:00-23:00

Facebook

Засновники закладу «Альтруїст» відкрили на тижні нове місце – індійське кафе Saravsari. Але не забувають й про східне кафе на Антоновича. Освіжили страви у закладі двома новими пропозиціями. У меню сніданків додали рожеві вафлі з полуницею (119 грн), а до основного – солодку шаурму (139 грн). «Ми запитали в гостей, які позиції вони хотіли б побачити у меню, і одна дівчина запропонувала рецепт, який побачила в Азії», – розповідає співзасновниця кафе Анна Андрієнко.

Оновлене меню вегетаріанського закладу «Дом»

Де: вулиця Сагайдачного, 10/5-А

Коли: 10:00-23:00

Facebook

Оновлене меню у багатофункціональному закладі на Сагайдачного з акцентом на вегетаріанське меню – це оновлені веджі-бургери (95-145 грн), два нові боули (95-145 грн), а також хумус і свіжі поєднання салатів. Окрім того, тепер у «Домі» три постійні позиції супів: гаспачо (55 грн), мінестроне (65 грн) і пікантний тайський (75 грн). Коктейльну карту оновили 11 новими напоями (100-180 грн), додали п’ять лимонадів (55 грн). Ще одна новинка – «Абсурдні пропозиції». З 12:00 до 17:00 у закладі пропонують поєднання суп+салат за 100 грн і суп+боул за 145 грн.

Сезон полуниці у «Мацоні»

Де: вулиця Велика Васильківська, 114; бульвар Шамо, 1/5

Коли: 12:00-23:00

Facebook

Сезонна пропозиція від шеф-кухаря Дато Марджані у «Мацоні» – з полуницею. Легкий десертний сир чарозі він радить скуштувати з полуничним соусом або у поєднанні з медовими коржами, горіхами, полуницями, полуничним і мангово-перцевим соусом. До молодого імеретинського сиру, своєю чергою, пропонує пряний соус із полуницею.

Новий сервіс доставки суші Samurai.City

Коли: 11:00-22:00

Лінк

Сервіс доставки суші Samurai.City розпочав роботу 1 червня. «Самурай – це не тільки ім’я, а й філософія. Наші головні принципи – не лише бездоганна якість і свіжість продуктів, а й індивідуальний підхід до оформлення кожного замовлення», – кажуть у сервісі. Для мешканців житлового комплексу «Комфорт Таун» – доставка безкоштовна.

Aperitivo Weeks: два келихи і закуски за 300 грн

Нова пропозиція від Resto Week: з 4-17 червня у 30 київських ресторанах можна буде придбати два коктейлі Martini & Tonic із сетом закусок за 300 грн. У перший тиждень акцію серед інших підтримають Cafe Select Eatery i «Бездельники», а другого – Druzi Cafe і Pacific. У певних ресторанах коктейлі готують на Martini Bianco чи Martini Rosso, а в інших – на Martini Riserva Ambrato чи Rubino. Акційні пропозиції не діятимуть у п’ятницю та суботу після 18:00.

Обкладинка: Наті Авдєєва для The Village Україна, 1 – «Альтруїст», 2 – «Дом», 3 – «Мацоні», 4 – Samurai City, 5 – Resto Week