Оновлення меню, зміни концепцій, акційні пропозиції – The Village Україна розповідає про новини провідних закладів міста.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Ресторани Діми Борисова втричі знизили ціни

Сім’я ресторанів Дмитра Борисова оновила меню та цінову політику всіх закладів у Києві. «Головна ідея оновлень – зробити делікатесні продукти та гастрономічні страви більш доступними та масовими, не втрачаючи при цьому якість», – розповідають у мережі. Серед іншого оновлені меню уже ввели заклади «Остання барикада», «Охота na Ovets», «Любчик» і Ronin, а стейкхаус «Ватра» відкоригував концепцію і додав до меню морепродукти. Наприклад, портерхаус-сет (тартар із мармурової яловичини і стейк на кістці) у «Ватрі» коштував 800 грн, а тепер – 298 грн. Своєю чергою, в «Останній барикаді» ціни зробили нижчими, ніж на момент відкриття: до прикладу, вареники до оновлення меню коштували понад 150 грн, а тепер – 69 грн. Ще одна пропозиція – у Crab’s Burger і «РибаLove» на Воздвиженці повернули демократичні морепродукти: тут подають устриці по 39 грн і половину лобстера – за 298 грн. Раніше оновив концепцію інший заклад Борисова «Канапка-бар».

Нове меню ресторану Odessa

Де: вулиця Велика Васильківська, 114

Коли: 11:00-00:00

Facebook

У новому меню ресторану Odessa на Великій Васильківській – свіжі позиції з морепродуктами на кшталт краба під шубою та палтуса на гречаній поленті із вершковим соусом та кав’яром. Є серед нових пропозицій і страви для тих, хто не їсть рибу: зокрема, це тартар із в’яленої ягнятини чи яловичини та суп із качкою і тайськими травами.

Равіолі з камбалою в «Рибі у вогні»

Де: вулиця Сагайдачного, 23-А

Коли: 11:00-00:00

Facebook

Нову страву в меню рибного ресторану Савелія Лібкіна на Подолі називають «стравою одеського походження з італійським акцентом». У равіолі – чорноморська камбала, шпинат і прянощі. Шеф ресторану Володимир Фрідрік запікає страву в печі під вершково-крабовим соусом з моцарелою. Почнуть подавати равіолі з камбалою (220 грн) 12 травня.

Відкриття літньої тераси Yellow Place

Де: вулиця Мечникова, 9

Коли: 18:00-21:00

Facebook

Кав’ярня Yellow Place у Good Wine відкриває літню терасу. Цього разу – з вином і закусками від команди Foodies. У меню чотири позиції (129-179 грн): мариновані артишоки-гриль, сардини з гарбузовим хлібом, сири з гарнірами до них та круасан з паштетом і манго-чатні. До кожної закуски сьогодні подають келих підібраного сомельє вина. Подібні заходи у Yellow Place планують проводити протягом усього літа – щонайменше двічі на місяць.

У Right Coffee Bar тепер подають вино

Де: вулиця Січових Стрільців, 9-В

Коли: 08:00-22:00

Facebook

У кав’ярні на Січових Стрільців, окрім кави, тепер пропонують вино. Також на вечірці увечері 11 травня вперше покажуть нову коктейльну карту, присвячену коктейлю Spritz. Редакція також радить скуштувати новий безалкогольний напій – холодний чай із каскарою.

Лимонад і колд-брю у Blur

Де: вулиця Мечникова, 5

Коли: 08:00-20:00

Facebook

У новій кав’ярні на Мечникова тепер можна скуштувати і холодні напої. Лимонад (250 мл) продають за 45 грн. Також у кавову карту ввели колд-брю власного виробництва. Напій у пляшечці коштує 49 грн, а у кав’ярні – 39 грн.

Фото: обкладинка –  «Ватра», 1 – «Ватра», 2 – Odessa, 3 – «Риба у вогні», 4 – Foodies, 5 – Right Coffee Bar, 6 – Blur