«Війна – це ураган, який ніколи не закінчується». Іспансько-американський шеф-кухар – про World Central Kitchen, роботу з гуманітарними к...
«Ми вважаємо себе не рестораторами, а дослідниками їжі»
Ми стежили за зірковим шеф-кухарем протягом трьох років, щоб зробити це інтерв'ю
Наскільки великий ринок доставки в Україні? Коли Bolt Food скасують безкоштовну доставку? І чому не працюють з McDonald's?
Ми запитали, чому
Ігор Сухомлин (Mimosa), Дмитро Борисов («Канапа»), Алекс Купер (Kyiv Food Market) та Анна Завертайло (Honey)
І про вихід на міжнародні ринки
«Рестораторам про цей рік треба забути»: як «Холдинг емоцій !FEST» виходить з найбільшої кризи в історії ресторанного бізнесу
Денис Беленко – про відновлення Mimosa, найдорожчий ресторан, новий проєкт з Ігорем Сухомлином і 20 років у ресторанній сфері
Чому Борисов готує хот-доги на п’ять міст і не планує відкривати великі ресторани в Україні