«Бухта Food Station» відкривають біля будівлі Річкового вокзалу, на Поштовій площі. Новий сезон фудзони від засновника фестивалю вуличної їжі Ulichnaya Eda Романа Тугашева відновить роботу 1 травня. 

 The Village Україна анонсувала новий сезон «Бухти» в підбірці анонсів відкриттів весни.

  Підпишись на Telegram-канал ТЕСТОВИЙ РЕЖИМ – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Організатори називають «Бухта Food Station» «найбільшим літнім майданчиком Києва». Як і в минулі два роки, фудзона об’єднає близько 20 точок із вуличною їжею. 

«Бухта Food Station» працює поряд із будівлею Річкового вокзалу на Поштовій площі

«2020-й був дуже важким роком для ресторанної індустрії. Багато закладів закрили, багато переформовувалися та створили нові більш доступні продукти. Ніша стритфуду зараз на піку популярності: усі втомилися від «домашечки» й хочуть смачну їжу, нові смакові враження за адекватну ціну», – коментує The Village Україна співзасновник Роман Тугашев.

Додає, що «Бухта» дотримується всіх вимог Міністерства охорони здоров’я щодо правил роботи під час карантину: «Для мене важливо, щоб гості відчували себе безпечно в нас на локації. Звісно, усі резиденти працюють у масках і захисних екранах згідно з карантинними нормами. Ми дезінфікуємо столи після кожного гостя та дотримуємося соціальної дистанції». 

Серед резидентів «Бухти» – «Справжні чебуреки», Black Burger, Khu Yum, «Одеський привоз» і М’ясо & Lavash, які брали участь у першому та другому сезонах «Бухти». До них приєдналися корнери від закладів Blur Coffee, Blanke City Bistro та «Чізаска».

Кафе Blur Coffee пропонує кавові напої на зерні власного обсмажування, фірмовий авокадо-тост і кілька видів мелтів. Blanke спеціалізується на стравах із додаванням молока буйволиць із власної ферми, а «Чізаска» – на чизбургерах. 

Також до «Бухти» цьогоріч приєднаються корнери «Стріткультура» із дьонером і фалафелем, «Маестро Фалафель» зі стравами Близького Сходу, «Карі та ковбаски» із німецьким стритфудом карівурст, «Азіатчіна» з азійськими стравами, «Тоха Картоха» й Only Fries зі стритфудом з картоплі. 

Окрім цього, повертаються на «Бухту» торішні резиденти Bali Hai із поке та боулами, Fish & Chips зі смаженою рибою, «Ребро» з м’ясом на грилі, Bubble Waffle із солодкими та солоними вафлями та Churros Factory з іспанським десертом чурос.  

Також «Бухта» запрошує в кілька барів: Becherovka barLatinium bar і «Буду  крафт» із крафтовим пивом і Bu bars із сидром та пивом. Серед новинок – крафт від нової київської броварні 2085. 

Обкладинка та фото: «Бухта Food Station»