Якщо ви вже втомилися сидіти вдома й хоча б на свято хочете піти на вечірку в бар або на спокійну вечерю в ресторан – це можна зробити безпечно. Зібрали 5 локацій, які працюватимуть у новорічну ніч, і запитали організаторів, які заходи безпеки вони планують.

Babylon Kyiv at Bursa

Bursa присвятить новорічну ніч святкуванню життя, пристрасті та флірту. Організатори пропонують діставати свої найкращі сукні та смокінги, надягати святкові захисні маски й розділити цю мить із ними.

«Під час створення івенту ми надихалися кадрами із серіалу Babylon Berlin про 30-ті роки дореволюційного Берліна. Саме в цей час там розквітає культура кабаре – сміливого місця радикальної свободи, танців і насолоди», – кажуть у Bursa.

Дрес-код

Елегантне вбрання у стилі кабаре 30-х років: black tie для чоловіків і коктейльні сукні для жінок.

Програма

  • Вечеря в SUPRA від Саши Стукальської під звучання Boris Mogylevskiy Jazz quartet.
  • Еротичний танцювальний перформанс у галереї BURSA
  • Лайнап на вечір: Polje (live), Hungry Boys (live), Pavel Plastikk b2b Serg, Jazzmate (dj set), Yevhenii & Alica (dj set)

Заходи безпеки

Організатори обмежили кількість гостей до 250 осіб. Усіх просять приходити у масках і тільки з добрим самопочуттям, на вході мірятимуть температуру. Обіцяють слідкувати, щоби не було скупчень людей.

Скільки

Вхідний квиток – 1 850 гривень

Вхід до 00:00 – 2 500 гривень

*1 midnight drink входить

Квиток + вечеря в Supra (кількість місць обмежена) 3 550 гривень

*квиток надає знижку 25% на будь-яку кімнату в BURSA в січні.

Квитки можна придбати на стійці Front Desk у BURSA, або онлайн за посиланням


«Зигзаг»

У новорічну ніч заклад пропонує святкувати за традицією в затишній атмосфері, зі стравами та зігрівальними напоями. 

Заходи безпеки

«Протягом усієї пандемії ми дотримувалися карантинних норм. У новорічну ніч теж не будемо відходити від правил, але посилимо заходи безпеки. Як завжди, проведемо скринінг температури персоналу. Усі працюватимуть у масках і захисних рукавичках. За столами сидітиме обмежена кількість гостей: до 4-х осіб, не враховуючи дітей. Біля бару в нас стоять захисні екрани, які відділяють персонал від відвідувачів. Уникатимемо скупчень людей біля місць загального користування та бару. Також ретельніше проводитимемо оброблення поверхонь спеціальними засобами, робитимемо вологе прибирання з дезінфекційними засобами частіше, ніж зазвичай. Вбиральні теж прибиратимемо частіше в цей день».

Скільки

У новорічну ніч працюють за депозитною системою – 1 500 гривень із людини. На цю суму можна обрати страви й напої з новорічного меню та зробити передзамовлення до 26 грудня.

До чека враховуватиметься 10% за обслуговування. Щоби забронювати столик, організатори радять зробити передплату в повному обсязі в той самий день або за один день до події.


«Бездельники»

У новорічну ніч цілодобовий бар «Бездельники» пропонує вечірку з музикою від Savitskaya та ігристим вином.

«Усе в найкращих традиціях, усе, як завжди. А що може бути краще у 2020, ніж просте «як завжди»?», – коментують організатори.

Заходи безпеки

Увесь персонал і гості мають бути в масках, усім мірятимуть температуру. Столи розсунуть на відстань 1,5 метра один від одного. У закладі працюватиме безконтактне меню та розставлять санітайзери.

Скільки

На столи діє депозит: великі (8–12 осіб) – 7 000 гривень, маленькі (2–4 особи) – 4 500 гривень. Депозит на бар – 1 000 гривень із людини.

Без прив’язки до місця вхід вільний, але доведеться провести цю ніч у танцях.


Beef

Ресторан Beef святкуватиме Новий Рік із 21:00 31 грудня. Святкування почнеться з вечері від шефа в сім курсів, супроводжуватиметься музикою. У меню олів’є з лососем і червоною ікрою, лосось гравлакс під шубою, тартар з української яловичини та спеціалітети, фуа-гра з айвою, галісійський восьминіг із картоплею, каре теляти з аспарагусом або філе дорадо з капонатою та баскський чізкейк.

Заходи безпеки

Два поверхи ресторану та велика площа дозволяють розсадити гостей із дотриманням усіх санітарних норм.

Скільки

Вартість новорічної вечері – 2 500 гривень із людини. Напої можна буде замовити з винної або барної карт. Оплатити квитки можна онлайн.


Zweig

31 грудня святкування у Zweig розпочнуть о 22:00, за музичний супровід відповідатиме діджей Dimone. У новорічну ніч заклад пропонує 3 святкові сети від шефів Едуарда Канаряна та Віктора Правосудова на вибір: овочевий, рибний чи м’ясний. Також пригощатимуть гостей пляшкою просеко на двох.

Заходи безпеки

Увесь персонал зобов’язаний носити маски та працювати в рукавичках. На кухні щоночі працює лампа для дезінфекції, також дезінфікують усі поверхні та дверні ручки в залі. Біля входу можна скористатися санітайзером і дезінфекційними серветками.

Скільки

Меню в новорічну ніч – 3 900 гривень із людини.