Музичний фестиваль Atlas Weekend пройде у Києві 9-14 липня. Детальний гід виступами на фесті ми готували раніше. Та упродовж шести днів відвідувачів запрошують і на фудкорт фестивалю. «На фудкорті можна буде спробувати страви американської, грецької, мексиканської, грузинської, паназійської молдавської та української кухонь», – кажуть організатори. The Village Україна розповідає про десять головних точок фудкорту Atlas Weekend.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Bistro Bistro

Bistro Bistro – це моноформат хот-догів, який має стаціонарні заклади на вулиці Івана Франка, у кав’ярні «Чашка» на Шота Руставелі та на фудкорті «Бухта», а також регулярно бере участь у фудкортах Ulichnaya Eda та «Кураж Базару». У меню на Atlas Weekend – хот-доги та лимонади. Зокрема, хот-доги «Нью-Йорк», «Баварія», «Техас» і «Джованні» по 80 гривень. Лимонади – по 50 гривень. Точку Bistro Bistro розташують на основному фудкорті біля 12-го павільйону ВДНГ напроти West Stage.

Alltrueeast

Alltrueeast – це кафе із близькосхідною кухнею біля площі Льва Толстого. На Atlas Weekend його представлять у формі фургона з декором із перероблених пластикових кришечок. «Хочемо, щоб ви кайфували не тільки від шаленої музики, а й від їжі. Тому будемо годувати вас хедлайнерами своїх страв – наприклад, швармою з куркою чи креветкою», – кажуть у закладі. Для вегетаріанців, своєю чергою, пропонуватимуть фалафель.

з меню

Шварма з креветкою – 140 грн

Шварма з куркою – 130 грн

Фалафель у швармі – 120 грн

Фалафель з овочами – 110 грн

«Бездельники»

«Бездельники» – це цілодобовий бар на Саксаганського, який спеціалізується на стритфуді власного виробництва, пітаках. «Це наш авторський винахід – піта з різноманітними начинками та авторськими соусами. Це ситна та поживна страва, що стане для вас незамінною під час фестивального марафону», – кажуть у закладі. На Atlas Weekend усі пітаки продаватимуть по 120 гривень. Обіцяють два нових смаки, яких ще немає в меню бару – з креветками та прошуто. Також пропонуватимуть домашні лимонади – з обліпихою, ананасом і мигдалем та імбиром із цитрусом по 50 гривень. «Фудтрак бару ви зможете знайти на алеї біля яблуневого саду та нічної сцени на тому ж місці, що й торік», – додають у «Бездельниках».

Dos Amigos

Dos Amigos – це заклади з техасько-мексиканською кухнею, які виросли з резидента Ulichnaya Eda до закладів на Межигірській, Саксаганського і точки доставки на лівому березі. «На Atlas Weekend пропонуватимемо чотири види бургерів, два види ребер, кесадільї та буріто, тако і начос із сальсою, а також наш фірмовий десерт Tres Leches», – розповідають у Dos Amigos. Додають, що увесь прибуток від продажу десерту передадуть у благодійний фонд «Жизнелюб». Розташують точку на основному фудкорті біля 12-го павільйону.

З меню

Чипси начос із сальсою – 50 грн

Тако з куркою – 90 грн

Буріто «Техас» – 100 грн

Бургер «Ковбойський» – 140 грн

Торт Tres Leches – 60 грн

Olympic Gyros

Olympic Gyros – це стритфуд-точка, відома за фестивалем Ulichnaya Eda, що спеціалізується на грецькій вуличній їжі гіросі. У точці на основному фудкорті Atlas Weekend пропонуватимуть гірос, фалафель у піті з соусами дзадзикі та тцатцикі, а також лимонади й морси власного приготування (50-90 грн).

З меню

Картопля фрі – 50 грн

Фалафель – 120 грн

Гірос – 140 грн

Дзадзикі – 15 грн

Black Burger

Black Burger – постійний резидент Ulichnaya Eda, який також має кіоск на фудкорті «Бухта» на Поштовій площі. На Atlas Weekend він пропонуватиме шість бургерів (120-150 грн).

З меню

Бургер із куркою – 120 грн

Бургер з фалафелем – 120 грн

Бургер зі стейком – 150 грн

Бургер з тигровими креветками – 150 грн

Yaro

Yaro – це український виробник продуктів на основі рослинних інгредієнтів. Спеціально для Atlas Weekend він підготує дві нові страви: бургер з ерінгами та боул із ягодами. Також пропонуватимуть позиції зі звичайного меню Yaro: десерти, печиво, цукерки та смузі.

З меню

Бургер з ерінгами – 209 грн

Тайська локшина соба – 189 грн

Ванільний пудинг з тапіоки – 139 грн

Смузі з манго та грейпфрутом – 99 грн

Orang + Utan

Orang + Utan – це мережа вегетаріанських закладів із точками на Січових Стрільців і Петлюри. На основному фудкорті Atlas Weekend продаватимуть сендвічі (100-110 грн) і салати (60-100 грн) без м’яса, а також десерти (25-90 грн). З напоїв – смузі (85 грн), лимонади (40-60 грн), комбуча (60 грн) і Fritz Kola (65 грн).

З меню

Сендвічі з паніром і песто – 110 грн

Шаурма із сейтаном – 100 грн

Салат з авокадо та квасолею – 100 грн

Смузі з коноплею і кокосом – 85 грн

Лимонад з базиліком – 60 грн

Tbiliso

Tbiliso – це мережа грузинських ресторанів, представлених у кількох ТРЦ, а також на Русанівці та Деміївці. На Atlas Weekend заклад пропонуватиме хінкалі (100 грн), люля-кебаб і хачапурі. Також подаватимуть лимонади – з цитрусом і тархуном та малиною і базиліком (50 грн).

З меню

Хінкалі з бараниною – 100 грн за 5 шт.

Хінкалі зі свининою і телятиною – 100 грн за 5 шт.

Люля-кебаб з куркою в лаваші – 90 грн

Хачапурі з сиром по-імеретинськи – 70 грн

One Love Coffee

One Love Coffee – київська мережа кав’ярень. На Atlas Weekend команда готуватиме холодні та гарячі кавові напої – від еспресо та фільтр-кави до колд-брю і капучино на мигдальному молоці власного виробництва. Також у продажу напої какао (55 грн), Hot Matcha Latte (80 грн) і Cold Brew Fizz (85 грн).

З меню

Еспресо – 50 грн

Капучино – 50 грн

Фільтр-кава – 50 грн

Колд-брю – 65 грн

М’ятний чай – 50 грн


Також у фудкорті візьмуть участь резиденти Zipper, Beefster, «Хачапурі та вино», Taco Taco, Fujisan, Woki Toki, Efharisto Greek Food, Nice Icecream, «Просто пончик» та Buck Coffee Roasters.

Обкладинка: Dos Amigos