The Village Україна підбиває підсумки серпня і розповідає про заклади, які почали працювати в Києві.

Боули у Bali Bowl Cafe

Формат: моноформат боулів

Де: вулиця Велика Васильківська, 14-А

Коли: 07:50-22:00

Facebook

Bali Bowl Cafe – новий заклад із боулами в центрі концепції. Легкі страви з натуральних інгредієнтів у глибоких тарілках подають у кількох видах. Серед іншого – боули з вугіллям і бататом. Відповідають за кафе люди, які раніше відкривали «Косатку» і Druzi Cafe. Детальніше про заклад – у рубриці «Нове місце».

Ресторан «Маяк» на Дніпровській набережній

Формат: ресторан

Де: Дніпровська набережна, 2

Коли: 12:00-23:45

Facebook

«Маяк» – новий ресторан європейської кухні з акцентом на морепродукти на Дніпровській набережній. Тут понад півтисячі посадкових місць і є власний маяк. Відповідають за кухню люди з досвідом роботи із російським ресторатором Іллею Новіковим. Детальніше про заклад – у новині The Village Україна.

Кава і шаурма у Gemini Roastery на Либідській

Формат: кафе

Де: БЦ «Палладіум Сіті», вулиця Антоновича, 172

Коли: 12:00-23:00

Facebook

Gemini Roastery – кафе поблизу станції метро «Либідська». «Gemini Roastery – не просто міська кав’ярня. Це перший у місті заклад у форматі roastery&bar і майбутній центр кавової культури Києва», – кажуть у закладі. За ресторанний складник відповідає Bulldozer Group (Eshak, «Рыба-Пила»), а за каву – виробник Gemini. Детальніше про заклад – у новині The Village Україна.

Міське кафе City-Zen на Великій Житомирській

Формат: кафе

Де: БЦ «Панорама», вулиця Велика Житомирська, 20

Коли: 08:00-22:00, 08:00-23:00 (п’ятниця і субота)

Facebook

City-Zen – мережа міських кафе. Новий заклад під брендом відкрили на Великій Житомирській. У заклад можна зайти і на сніданок, і на обід, і на вечірній коктейль, кажуть у City-Zen. Детальніше про заклад – у новині The Village Україна.

Ребра і крафтове пиво у Reber Bar

Формат: паб

Де: вулиця Велика Васильківська, 13/1 (вхід із вулиці Рогнідинської)

Коли: 11:00-23:00 (з неділі по середу), 11:00-02:00 (з четверга по суботу)

Facebook

Reber Bar – новий заклад із крафтовим пивом і реберцями на колишній локації Lucky Pub. «Ми позиціонуємо себе як демократичний ресторан, який спеціалізується на ребрах та українському крафтовому пиві», – кажуть у закладі. У меню ресторану є кілька видів ребер, курячі крильця, копчені свинячі вуха з беконом, а також тар-тар із яловичини та лосося. Детальніше про заклад – у новині The Village Україна.

Хот-доги Yummy Dogs у фудкорті на Хмельницького

Формат: стритфуд

Де: Khreschatyk Food Fest, вулиця Хмельницького, 16-22

Коли: 10:00-22:00

Facebook

Стритфуд Yummy Dogs із хот-догами, боулами та «Кривавою Мері» розпочав роботу у фудкорті Khreschatyk Food Fest на Богдана Хмельницького. «Yummy Dogs – це мобільний ресторан проамериканської кухні за чесною ціною», – кажуть у закладі. У меню – сім видів хот-догів за ціною 69 гривень. Зокрема, хот-доги «Зохан» з індичою сосискою, хумусом та огірком і «Мачете» з яловичою сосискою, кукурудзою та сирним соусом. Детальніше про заклад – у новині The Village Україна.

П’ятий азійський ресторан Meiwei у Києві

Формат: паназійський ресторан

Де: Русанівський бульвар, 1-А

Коли: 08:00-23:00

Facebook

П’ятий за ліком заклад Meiwei у місті відкрили на Русанівському бульварі. Як і в інших ресторанах мережі від бренду OKKO, у меню традиційні страви паназійської кухні: супи, рис і локшина, бао-бургери і спринг-роли тощо. Детальніше про заклад – у новині The Village Україна.

Книжки і кава у книгарні «Палатка»

Формат: книгарня

Де: провулок Бехтерівський, 14

Коли: 11:00-22:00 (понеділок вихідний)

Facebook

«Палатка» – нова книгарня на Бехтерівському провулку, у якій проводять кінопокази і лекції. Окрім того, у закладі пропонують каву, чай та кекси соціальної пекарні Good Bread from Good People. Детальніше про заклад – у новині The Village Україна.

Кава і десерти у Travel Cafe на Шота Руставелі

Формат: кафе

Де: вулиця Шота Руставелі, 26

Коли: 08:00-23:00

Facebook

Travel Cafe – новий заклад із кавою та десертами на Шота Руставелі. «Travel Cafe є новим місцем у центрі Києва зі своєю концепцією – подорожі. Тут усе зроблено для того, щоб ідеально спланувати та підготуватися до подорожі: лекції людей із досвідом, а також декорації і десерти з різних країн», – кажуть у закладі. Окрім італійських і французьких десертів, у закладі можна придбати товари для подорожей. Детальніше про заклад – у новині The Village Україна.

Кав’ярня Coffee Clan у хімчистці Clean Clan

Формат: кав’ярня

Де: вулиця Обсерваторна, 5

Коли: 09:00-20:00 (з понеділка по п’ятницю), 09:00 (субота)

Facebook

Coffee Clan – нова кав’ярня у будівлі з сервісом очистки кросівок Clean Clan на вулиці Обсерваторній. Формат закладу – кав’ярня, орієнтована на придбання кави з собою. У приміщенні два столики, ще один розмістили на вулиці. Гостям зі своїми чашками роблять знижку 10%. У неділю кав’ярня не працює. Детальніше про заклад – у новині The Village Україна.

Кав’ярня Zapahh в «Арені»

Формат: кав’ярня

Де: ТРЦ «Арена Сіті», вулиця Велика Васильківська, 5 / вулиця Басейна 2-А

Коли: 08:00-22:00 (з понеділка по четвер), 08:00-00:00 (п’ятниця), 12:00-00:00 (субота), 12:00-20:00 (неділя)

Facebook

Zapahh – кав’ярня  на території «Арени». Здебільшого вона розрахована на формат to-go. Окрім класичних кавових напоїв, у Zapahh пропонують фірмові напої, які у закладі називають «запахами» – «Солона карамель» та «Чорна смородина». Детальніше про заклад – у новині The Village Україна.

Дві нові точки Veterano Coffee

Формат: кав’ярня

Де: зупинка швидкісного трамвая «Індустріальний міст» (перетин вулиць Борщагівської та Вадима Гетьмана), зупинка швидкісного трамвая «Польова» (вулиця Борщагівська, 115)

Коли: 08:00-21:00

Facebook

Veterano Coffee – мережа кав’ярень, у яких надають робочі місця ветеранам воєнних дій. У серпні мережа відкрила два нові заклади – на станціях швидкісного трамвая «Польова» та «Індустріальний міст». Таким чином у Києві зараз є десять точок Veterano Coffee. Детальніше про заклад – у новині The Village Україна.

Морозиво і кава в Oh My God: ice cream&coffee на Сагайдачного

Формат: кафе

Де: вулиця Сагайдачного, 41

Коли: 10:00-22:00

Facebook

Oh My God: ice cream&coffee – нова точка із джелато та кавою на Подолі. Готують морозиво у закладі за рецептом, який привезли зі Швеції. Серед смаків – шоколад, солона карамель, фісташка і ваніль, кіткат. Вартість – 29 гривень за 50 грамів. Детальніше про заклад – у новині The Village Україна.

Натуральне морозиво у кіоску «Простір кави» на Теремках

Формат: кафе

Де: парк «Теремки», вулиця Академіка Костичева

Коли: 09:00-21:00 (з понеділка по четвер), 09:00-22:00 (п’ятниця), 10:00-22:00 (субота, неділя)

Facebook

«Простір кави» – кіоск із натуральним морозивом, сендвічами і кавою в парку «Теремки». Морозиво тут продають від фермерського виробника. Його ціна – 20 гривень за 100 грамів. Детальніше про заклад – у новині The Village Україна.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – вся їжа міста в одному місті.

Фото: обкладинка, 1 – Анна Бобирєва для The Village Україна, 2 – «Маяк», 3 – Таїсія Куденко, 4 – City-Zen, 5 – Reber Bar, 6 – Yummy Dogs, 7 – Meiwei, 8 – «Палатка», 9 – Travel Cafe, 10 – Coffee Clan, 11 – Zapahh, 12 – Veterano Coffee, 13 – Oh My God: ice cream&coffee, 14 – «Простір кави»