Відкриття Ulichnaya Eda цього року відбудеться 2-3 червня на фестивалі Cheat Meal. Цей термін прийшов зі світу бодібілдингу, але тепер вживається ширше та означає один день на тиждень, коли можна їсти все, що заманеться. The Village Україна розповідає про найсмачнішу їжу фестивалю та радить, чим зайнятися.

 Cheat Meal

КОЛИ: 2-3 червня, 11:00-23:00

ДЕ: Арт-завод Платформа, вул. Біломорська, 1А

СКІЛЬКИ: попередній продаж – 75 грн, на вході – 100 грн

FACEBOOK

На гостей чекатимуть 70 точок фудкорту, де можна буде скуштувати різні страви – від дієтичних, вегетаріанських та екзотичних до класичного чітмілу (бургерів, свинячих реберець і чурос).

Уперше на фудкорті можна буде знайти ресторан Barvy. На фестивалі вони популяризують ідею фудпейрінгу і пропонують поєднати алкогольні коктейлі зі стравами української кухні. У меню – вареники з косулею та диким кабаном.

Будуть гості з Одеси – Papa Pia. Вони приготують автентичні іспанські коржики.

Нові позиції можна знайти у Hamon Baby. Рекомендуємо скуштувати курячі шашлички з кунжутом і мигдалем.

Серед резидентів варто звернути увагу на Smoked Mexico. На точці готують м’ясо у бочці-смоукері протягом 8 годин. Це вирізняє їхні буріто і тако.

Hummus Bar з неймовірною кухнею Близького Сходу запропонують піти з різноманітними начинками (від вегетаріанських до м’ясних). Зверніть увагу на їхній фірмовий хумус.

Об 11:30 2 червня вам приготують сніданок шеф-адміністраторка Аннет Амеган і комунікаційниця Крістіна Коваленко. О 14:00 і 17:00 Євген Клопотенко, Асмік Гаспарян і Даня Ківа проведуть для гостей майстер-класи.

Після бургерів можна буде зігнати зайві калорії – 2 червня відкривається чемпіонат з баскетболу Monbat Open у форматі команд 3 на 3. Також гості зможуть танцювати під музику, кататися на скімборді та грати у футбол.

Уперше на фестивалі буде працювати Gift Market від «Штуки». Понад 50 точок із сотнями милих і гарних подарунків: прикраси, блокноти, одяг і навіть шкіряні фетиш-маски.

Для гостей з дітьми

На фестивалі працюватиме велика зона Kinder Park зі всім необхідним. Для найменших облаштують зону сповивання і кімнату для годування. А ще зону підігріву їжі.

Максимальна концентрація розваг буде в ігровій зоні Kinder. Маленьких гостей фестивалю розважатимуть дитячі аніматори. Також тут знайдете баскетбольний і футбольний майданчики, боулінг, батут і кумедну фотозону. Феї Winx проводитимуть майстер-класи з виготовлення спідничок із фатину, а кожна чарівна дівчинка отримає аквагрим.

Активні дітки зможуть навчитися футболу разом з Arsenal-KIDS. У спеціальній Mama Lounge можна буде послухати важливі лекції про батьківство.

Музика та концерти

Упродовж двох днів на фестивалі гратимуть DJ-сети.

Хедлайнерами Cheat Meal стануть гурти «СКАЙ», що виступатиме 2 червня о 19:00 на Зеленій сцені, та Bahroma – 3 червня о 19:00 теж на Зеленій сцені.

BAHROMA - Важное неважно

Фото: Ulichnaya Eda